Back to Question Center
0

5 причини, поради които дългосрочното SEO е по-добре от краткосрочната SEO, доказана от Semalt

1 answers:

Търсачка за оптимизация или SEO е стратегия, използвана отразлични фирми за интернет маркетинг. Но не е лесно за клиентите да виждат по-голямата картина, когато става въпрос за кандидатстванеефективна стратегия за интернет маркетинг, веднага след като повечето от тях желаят да видят незабавни резултати и повече трафик към своите сайтове.Това прави дигиталните специалисти по маркетинг да се съсредоточат върху краткосрочната SEO, за да получат бързо класиране в страниците с резултати от търсещите машини (SERPS). Въпреки това,това не е начинът за създаване на устойчиво онлайн присъствие за вашия бизнес. Краткосрочното SEO работи добре до известна степен когакато се фокусира върху дългосрочните SEO ви помага в изграждането на възнаграждаваща стратегия.

Майкъл Браун, мениджър за успеха на клиентите на Семалт ЦифровУслуги, дава пет причини защо дългосрочната SEO стратегия е по-изгодно бизнес растеж.

Вечно променящите се алгоритми на търсачките

Непрекъснатите промени в алгоритмите на търсачкитеразработена от Google, поражда сериозни дискусии в дигиталния маркетинг. Google възнамерява да осигури на потребителите висококачествен спамуеб ресурси, но много уеб сайтове се чувстват отрицателното въздействие на тези промени, като изпитват по-ниски класации за търсене и загуба на онлайнвидимост. Без непрекъснато подобрение в SEO практиката на компанията е невъзможно да се следи темпото на тези промени.Трябва да останете в безопасност от бъдещи актуализации, като се уверите, че сайтът Ви е търсен заслужаващ интерес.

Добър SEO зависи от прясно съдържание

Алгоритъмът на търсачките промени височинатаважността на редовните актуализации, които са ключовият фактор, който ви помага да поддържате добра SEO. Всъщност, свежото съдържание играе жизненоважно значениероля в дигиталния маркетинг, да станете част от вашата дългосрочна SEO стратегия. Приносът за успеха на вашия интернет маркетингкампаниите е трудно да се прецени.

Потребители на мобилни интернет

Мобилното интернет пространство преминава през невероятнорастеж през последните няколко години, днес повече от половината от световния интернет трафик идва от мобилни устройства. Мобилният SEO е другнеразделни елементи на дългосрочните стратегии за SEO, което гарантира, че потребителите на интернет могат да получат достъп до съдържание чрез мобилни устройства. Осъществяванеуебсайтовете, които отговарят на размера на екрана, който потребителят има, има смисъл да се създава съдържание, което работи правилно с отзивчива динамикаи оформления.

Link сграда

Изграждането на профил за обратна връзка е основен въпрос, койтоАлгоритъмът за класиране на Google се анализира. Въпреки това специфичният анализ също се променя. По този начин краткосрочното SEO може да доведе до спам и неетичнопроцес на изграждане на връзки, което означава да публикувате произволно връзките си. С помощта на изграждането на връзка в дългосрочната си SEO стратегия вие ще избегнетеGoogle налага санкции и създава висококачествена стратегия за бъдещето.

Висока конкуренция

Основната цел на SEO е да постави своя уеб сайт и страницина най-горните позиции на резултатите от търсенето или най-малкото ги стигнете до първата страница или още по-добре да ги включите в откъсите на Google. мрежаспециалистите по маркетинг използват различни методи за постигане на водещи позиции в резултатите от търсенето, защото това е мястото, където идва най-големият трафик. Най-добротоначин да стигнете до там е да използвате сложна дългосрочна SEO стратегия Source .

November 27, 2017