Back to Question Center
0

5 Out-of-the-Box Начини за подобряване на SEO със социални медии - Прозрение от Семалт

1 answers:

Искате ли да подобрите класирането си в търсачките?

Имате ли интерес да използвате социалните медии, за да увеличите ефективността на SEO?

Социалните медии имат значителни ползи за вашите резултати от търсенето и аяркото обществено господство може да подобри позицията за търсене.

В този запис, Джейсън Адлер, мениджър за успех на клиенти на Semalt Цифровите услуги, предлага пет начина, чрез които можете да използвате социалните медии за по-добро класиране в търсенето.

# 1: Установяване на връзки с вашите социални мрежи

Преди това класирането на Google се основаваше на изграждането на връзки независимо откачеството на връзките, които едно лице обмисляше. По-късно Google започна да обмисля качеството на връзката, след като осъзнава, че хоратаманипулират класацията чрез използването на фалшиви връзки.

Тъй като социалните сайтове се основават на уеб права, връзките на тези сайтове сачесто считани за по-високо качество. Дори и в случай, че имате нова страница във Facebook, тя вероятно ще се класира високо порадиПълната власт на Facebook.

# 2: Увеличете броя на вашите последователи

Сайтове с огромен брой висококачествени последователи са по-добре търсенидвигатели. Високо оценени последователи се намират на социалните ви медийни платформи и значителен брой от тях взаимодействат или се ангажиратнякои начини.

Разговорът може да бъде под формата на ретуширане на съдържанието ви,да пишете отзиви в Google+ или дори да ви пращат писма..Затова се уверете, че броят на последователите ви постоянно се увеличава.

# 3: Уверете се, че вашето съдържание е достъпно за споделяне и за търсене

Социална платформа като Pinterest прави информацията ви споделяна итърси. Платформата вдъхновява значително споделянето. Потребителите публикуват щифтове от техния интерес към техните съвети и ги разпространяват на другиПинрест фенове.

Например, можете да направите публикациите си във Facebook търсещи в търсенетодвигатели, като отидете на раздела за настройка на поверителността на Facebook и давайки възможност на други търсачки да се свързват с вашата времева линия.

# 4: Уверете се, че публикациите ви използват ключови думи

Ключовите думи са от жизненоважно значение за вашия сайт, платени рекламни кампании и блог, и по този начин,тя не трябва да ви изненадва, че ключовите думи са значителни с вашето социално съдържание.

На Pinterest, сигурен начин да се класира в по-добра позиция в търсачкитее да се уверите, че вашите дъски или пинове имат ключови думи. Също така, извършването на изследвания за видеоклипове в YouTube може да увеличи трафика към блога,канал и уебсайт, ако са откроени в потребителския ви профил.

Използването на ключови думи във вашите публикации във Facebook също може да доведе до по-добро класиране.

Ключовите думи гарантират, че съдържанието ви може да се търси и когато потребителите търсятза тези думи вашето съдържание ще бъде първото, което ще се появи.

# 5: Направи местни обяви

Уверете се, че вашето предприятие има персонализирана малка обява в Google +, която е вашасъответните данни и адрес. Това ще позволи на клиентите ви да преглеждат вашата организация директно в Google.

Заключение

Използването на социални сайтове като маркетингови интервенции е силно препоръчително, нотя дори може да бъде подобрена допълнително, като го използва за подобряване на SEO.

Човек може да бъде сигурен, че социалните сайтове могат да подобрят класирането Source .

November 27, 2017