Back to Question Center
0

5 Инструменти, които Semalt Препоръчва всеки началото Blogger

1 answers:

Затова сте започнали своя блог. Поздравления! Може би искате да се издържате с него,или може би просто искате да споделите импресии от последната ваканция с приятели исемейство. Така или иначе, има много начини да направите вашия блог страхотен и професионален.Джулия Вашнева, мениджър за успеха на клиентите на Смалт Цифрови услуги, препоръчва инструментикоито са от съществено значение за всеки, който иска да стартира блог.

1. Коректор

Spellcheck е хубаво, но не винаги е правилно. В зависимост от платформата ви за блогове(Blogger, Wordpress и др.), Може да нямате никаква функция за проверка на правописа. И дориако мислите, че вашето писане и граматика са на равна нога с образования свят, читателите ще го направятзабелязвайте всичко, което не е съвършено. В този случай аз препоръчвам Граматично. Grammarlyе безплатна приставка, предназначена за практическо писане. Той автоматично проверява всичкина вашето писане както за общи, така и за напреднали грешки и след това предлага предложения как да ги поправите.

2. Речник на изображения

Трябва да имате източника, където можете да получите добре изглеждащи изображения безплатно. Ние живеемвъв визуално общество и когато хората четат онлайн, очакват да видят цветовете играфика..Ако отидете за първите неща, които откриете в Google, ще рискуватекачването им незаконно. Добрата новина е, че там има места, които могатпомогне! Morgue File и Wikimedia Commons са две места, където можете да изтеглитебезплатни снимки за снимки без разрешение на фотографа.

3. Календар или Планиране

Хората обичат редовно актуализираните блогове. Честото актуализиране означава по-голямо и повечепосветен читател, което означава публичност и успех за вашия блог. най-многоекспертите препоръчват актуализирането на блога ви най-малко три или четири пъти седмично - ноако не планирате постове преди време, ще изчерпите идеи! някоиблогърите предпочитат традиционните календари за писане на хартия и хартия, докато други са добре приготвениелектронни таблици на компютъра. Така или иначе, уверете се, че можете да отседнете всичкивашето писане за следващите няколко седмици, така че няма да тичам ниско съдържание!

4. Ключова дума Изследовател

Ключовите думи, SEO и маркерите могат да звучат като "кум-джъмбо" на новите блогъри, ноизучаването им може да катапултира вашия блог на върха на резултатите от търсенето.Основната идея зад SEO (оптимизация за търсещи машини) е да избирате коедумите, които хората ще търсят, ако търсят вашия блог. Например,тази статия ще има ключови думи като "блогове", "оптимизация на блога" и т.н.Добра идея е тези думи да се повтарят във вашите статии, така че да се търсидвигателите могат да ги намерят по-лесно. Докато повечето блог платформи включват начини давъведете свои собствени ключови думи, инструменти като Google Planner за ключови думи могат да показват колкохората търсят ежедневно вашите ключови думи, така че можете да намерите най-популярните такива.

5. Анализ

Отново с технологичната страна на нещата, аналитични инструменти като Google Анализ ще ви кажатколко посетители посетиха блога ви днес или миналата седмица или каквото и да било. То същопоказва как читателите са намерили сайта ви и кои са най-популярните думи за търсене, които сте избралимогат също да научат кои публикации получават най-голямо внимание. Докато анализите садоста типични за платформите за блогове днес, уверете се, че разбирате всички функциина този инструмент, така че да можете да проследявате вашите читатели и да научите какво прави блогът Ви откроен.

Blogging може да бъде вашето голямо хоби и печеливша професия,наистина изисква много усилия. От опита на Семалт , правилните инструментище намали до голяма степен вашето време за изпробване и грешки, така че много по-лесно ще отидете направо на върха Source .

November 27, 2017