Back to Question Center
0

Семалтен сайт с висок ранг, но използващ URL за ползи от SEO

1 answers:

Имам два уебсайта. Продукти за домашни любимци (напр. г. домашни любимци. com ) уеб сайт и куче продукти (напр - company consulting it services. г. . com ). Петрите работи на Prestashop и Dogsite работи на EKMPowershop. Всички стоки, продавани на Dogsite, вече продаваме на Petsite, но Dogsite се нарежда много по-високо в Google за куче-специфични ключови думи; ние, обаче, получим повече продажби като цяло на Песети, поради обширния имейл маркетинг, който правим за него.

Бихме искали да изоставим напълно Dogsite и да съсредоточим усилията си върху Petsite. Има ли начин да се възползваме от ползите от SEO, придобити от dogsite. com URL и го използвайте за категорията за куче продукти в рамките на домашни любимци. com уебсайт? Може би да използвате URL пренасочвания, URL masking или някакъв друг метод?

Така че може би, ако някой кликне върху dogsite. com , те са отведени до домашни животни.

February 6, 2018
. com до домашни животни. com / кучета , както е обсъдено тук .

След това следвайте следното: Кажете на Google, когато сайтът Ви се движи

За повече полезна информация вижте следното: Блог на Google за уеб администратори - най-добри практики при преместване на сайта Ви .

Ако съдържанието ще бъде прехвърлено към новия сайт, класирането Ви може да се понижи за известно време, но трябва да се върне, след като Google изгради доверие за новия ви домейн (при условие, че няма нова конкуренция за ключовите Ви думи или други нормални фактори, пред които е изправена SEO).

Актуализация:
Ако съдържанието няма да бъде прехвърлено (защото е генерирано от различни платформи за електронна търговия или по друг начин), тогава няма да поддържате същите класации. Трябва да развиете същото качество на съдържанието, което е довело до dogsite. com класации на ключови думи и SEO маркетинг, с надеждата, че ще се класира също.