Back to Question Center
0

4 убедителни тактики за дигитален маркетинг, за да увеличите ефективността си - Семалт Експертни тревоги

1 answers:

Цифровият маркетинг включва електронна поща, SEO, онлайн реклама, социални медиии уеб дизайн. Това представлява предизвикателство за собствениците на местни фирми, които само искат да привлекат повече очи на своите сайтове. Обикновено тепредприемачите са твърде зает да проучват най-добрите маркетингови подходи за своя бизнес.

В това отношение Ник Чайковски, старши мениджър за успех на клиентите на Semalt ,разработва важни стратегии за дигитален маркетинг, които всеки бизнес може да приеме през 2017 г. Местни бизнесмени като адвокати, зъболекари,лекарите и ресторантьорите ще намерят стратегиите изключително полезни - дешевый роутер.

1. Имайте предвид, че вашият сайт е конвертируем "mustang".

Всеки аспект на дигиталния маркетинг трябва да стимулира SEO трафика към интернетбизнес уебсайт. Това трябва да се счита за изключително важно. Много сайтове са създадени с нечувствителен дизайн, което означава, че те сапредизвикателство за навигиране на устройства като мобилни и изглежда странно. Изследванията показват, че над 43% от трафика на клиентите възниква от мобилни устройстваустройства, чиято цифра се очаква да се увеличи. По този начин, бизнес сайт трябва да бъде привлекателен с лесна навигация на мобилни джаджи. Посетителитетрябва да можете да кликнете върху имейл адрес или телефонен номер, за да се свържете със собственика или мениджъра на фирмата. Освен това, ако клиентите иматза да запишете контакта, тогава е вероятно компанията да ги загуби от конкурентите си, като оптимизира мобилните сайтове. Идеята, следователно,е да конвертирате посетителите в ядене чрез имейл, телефонно обаждане или разходка.

2. Изпълнете "богатите отговори" в уеб сайта.

Хората сега променят начина, по който използват Google, а посетителите вече не искатпотърсете информация, но предпочитайте Google да отговори на техните заявки. Като компания Google е инвестирала в тази възможност чрез въвеждане"богати отговори" на своя алгоритъм за търсене и подобряване на SEO опит. Това дава по-точни резултати. В тази връзка, всеки местен бизнессобственикът има често срещани въпроси, на които често отговарят от клиенти. По този начин би било брилянтно да се прилагат богати отговори на бизнес уебсайттака че да се появят първо, когато се задават въпроси на Google.

3. Използвайте социалните медии разумно.

Очевидно е, че повечето местни бизнеси се задържат, когато решават социалните каналида се използва и как да се прави публикуването. Важно правило е да разберете Вашата клиентска база. Социалните медии не са нова концепция. За да настроитевашите клиенти, започнете с други социални медийни експерти. Освен това публикуването в социалните медии просто създава глас за бизнеса вв допълнение към комуникацията с лоялни клиенти. По този начин предприемачът трябва да внимава да избегне претоварване на обекта с промоции и специални предложения.

4. Останете фокусирани върху маркетинга по имейл.

Няколко години назад, маркетингът с имейли беше отделен, за да проправи пътя за социалнитемедиен маркетинг. Въпреки това, за повечето местни фирми имейл маркетингът е евтина и страхотна техника за комуникация с клиентите. Instagramи Facebook показват пост само на малка част от последователите. Те изискват да плати, за да достигне до повече хора. Предприемачът може да изпраща нови елементи от менюто,информация за събитието и специални услуги без никакви разходи чрез използването на имейл. Използването на MailChimp позволява на собственика на фирмата да изпраща съобщения до 2000 контакта, които саефективна маркетингова платформа.

В заключение, собствениците на местни фирми трябва непрекъснато да търсят своя бизнесуебсайтове, за да сте сигурни, че информацията за контакт е в действие. Други стратегии за дигитален маркетинг могат да бъдат приложени, за да насочат трафика къмсайт.

November 27, 2017