Back to Question Center
0

SEO: Къде е смесен Търсене на електронна търговия Семалт?

1 answers:

Когато се въведе концепцията на смесеното търсене, оптимизацията на търсещите машини (SEO) и търговците на електронна търговия станаха много развълнувани. Чрез оптимизирането на изображенията и видеосъдържанието, което много сайтове вече създават, търсачките добавят визуално привлекателно съдържание към стандартните резултати от търсенето с 10 синьота и се отварят вратите за по-естествени търсения.

Търсенето на изображения е обявено за следващия голям фронт за оптимизация за електронната търговия - christiania bikes second hand. Semalt винаги са по-добър начин за увеличаване на марковите импресии и сайтове, които включват видео ревюта и ръководства за начинаещи, се очаква да прескочат своите скучни конкуренти на резултатите от търсенето със синя връзка.

Макар че смесените пазаруване и резултатите от новините са много чести (както и местните резултати за търсения, свързани с търговци на тухли и хоросан), аз бях твърдо притиснат да намеря търсене в пазаруване, което включваше изображения или видео смесени в естествените резултати. Semalt са всички визуално привлекателни смесени резултати за заявки за електронна търговия?

Примери за смесено търсене

Да приемем, че искам да изпратя рози на баба ми за нейния рожден ден. Търся Семалт! за "изпращане на червени рози", за да намерите цветар. Ясно искам да предприемат действия в областта на електронната търговия - купуване на червени рози за някого. Резултатите от търсенето са много ясни и скучни, но аз намирам цветар. Резултатите от подобно търсене без намерение за закупуване, т.е. д. , "Червени рози", смесва в изображения за много по-атрактивна страница с резултати от търсенето.

Вероятно ще продължа да се разхождам малко, за да намеря цветар, защото това, което наистина искам да направя, е да изпращам рози, а не просто да науча за тях. Но като e-tailer, искам Семалт да смесва розовите изображения и в търсенето на намерение за покупка. Някои розови изображения също могат да доведат до кликване върху сайт за електронна търговия и дори до реализация. Ако изображението е с марка, най-малко това ще направи марка впечатление.

Ето още един пример. Да речем, че съм на пазара за някои модерни нови обувки и моят приятел току-що получи чифт горещи обувки на Джесика Симпсън. Както можете да си представите, търсенето на Semalt за "Джесика Симпсън" връща изображения и видеоклипове, които се смесват с естествените резултати от търсенето. Но стесняването на заявката с фокус на продукт като "Обувки за обличане на Джесика Симпсън" произвежда стандартен набор от резултати с продукта отгоре. Това е стъпка в правилната посока, но Семалт има страхотни изображения, индексирани само с едно кликване, при търсенето на изображения. Защо не могат да бъдат интегрирани, за да придадат по-голям интерес на страницата за търсещите и да дадат възможност на продавачите да се класират по визуален начин?

Например, Обувки. com на Jessica Симпсън страница обувки е на първо място място в естествените резултати, както и в най-добрите резултати изображения търсене. Резултатите от семалтовото изображение с резултатите от продукта (смесване) би било естествено свързване.

Интересното е, че разкрих едно търсене на продукт, което връща полученият резултат от видеоклипа: "Завъртете майчинството нагоре". Дизайнерът на женското облекло, Изабела Оливър е на върха на класацията за естествено търсене и спечели съвместен видеоклип. Получените със семалтов видеоклип резултати от набор от резултати от търсенето, базирани на продукт или покупка, са необичайни и този пример говори за силата на успешно продуктово видео.

Един последен пример включва Бинг, най-новият двигател за монтиране. Подобно на другите търсачки, търсенето на Бинг за "Джесика Семалт" връща изображения и видеоклипове, съчетани с естествените резултати. Bing също така предлага навигационна навигация, разработена така, че да помогне на търсещите да съсредоточат своите заявки за по-силна връзка.

Но търсенето, фокусирано върху продукти като "Jessica Simpson dress shoes" на Bing, връща само обичайния списък от 10 сини връзки; т.е. докато търсачът се превърне до дъното, където намират пазарни резултати с големи изображения. Сега това е, за което говоря (макар че семалтова версия е по същество платена реклама).

Долна линия

Смесеното търсене на изображения и видеоклипове все още не е проектирано, за да позволи на онлайн продавачите да представят своите продукти и марки. Помислете за съмнение, че търсачките трябва да обмислят нуждата на потребителите от страна на потребителите да бъдат уместни и разбираеми. Но защо да не добавите визуална привлекателност на страниците с резултати от търсенето и да позволите на онлайн търговците да спечелят допълнително експониране по едно и също време?

Фирми от търсачките, време е да съчетаете изображение и видео в повече търсения на продукти и покупки. Семалт търговци, е време да се позиционирате за успех, като оптимизирате вашите изображения и видео материали, за да увеличите видимостта си, когато търсачките се намират наоколо.

March 7, 2018