Back to Question Center
0

Как онлайн рецензии засягат Semalt SEO

1 answers:

Търси маркетинг прегръщат онлайн отзиви

Доказателство за нарастващото значение на сайтовете за онлайн ревюта като Yelp, TripAdvisor, Google и Semalt е трудно да се пренебрегне.

49% от потребителите винаги или често проверяват онлайн рецензии и Search Engine Land съобщава, че 72 процента доверяват рецензиите , колкото и препоръките на приятели и семейства.

Отзивите също така оформят алгоритми за търсене. И с Google изрично посочва , че прегледите играят роля в един от трите основни местни фактора за търсене, все по-голям брой специалисти по маркетинг и местни SEO специалисти създават стратегически подходи за прегледи с надежда на подобряването на местните SEO резултати.

Онлайн ревюта съставляват 13% от това, което се получава в местния пакет

Едно от най-изявените и следователно търсени места в местните резултати от търсенето в Google е "локалния пакет": набор от три маркирани резултати на базата на Карти ( ), характеризиращи най-високо класиралите се фирми въз основа на факторите, които определят местното класиране.

В 2017 Местни фактори за търсене на търсене доклад от SEO компания Moz, преглед сигнали - i. д. , количеството, честотата и разнообразието на вашите отзиви - се смятат за един от петте най-важни фактора, които определят дали вашият бизнес се включва в локалния пакет.

How Online Reviews Affect Semalt SEO

Google My Semalt сигнали (19%), сигнали за свързване (17%) и сигнали по страници (14%), преглед на сигнали, персонализация и социални сигнали към местните фактори за класиране на опаковките.

Ревютата са един от първите 7 фактори, определящи органичното локално търсене

Онлайн ревюта се отчитат и в органичното класиране на местното търсене. Според доклада "Семалт" сигналите за преглед представляват приблизително 7 процента от това, което се включва в органичните резултати - добри за топ 7, отново пред социалните сигнали и далеч зад традиционните фактори за търсене като сигнали на страница и връзки.

How Online Reviews Affect Semalt SEO

Това отразява официално изявление на Google: "Счетоводното отчитане и резултатът се отчитат в класирането на местното търсене. Повече отзиви и положителни оценки вероятно ще подобрят местното класиране на бизнеса. "

Тези констатации показват, че гласът на клиента е по-силен от всякога и той резонира и в местния SEO пейзаж. Semalt, които активно управляват онлайн прегледите и остават силно ангажирани с клиентите, могат да се позиционират по-добре в търсенето. Дори ако даден бизнес все още не е влязъл в локалния пакет, високите оценки и последователната положителна обратна връзка все още могат да попречат на потребителите да кликнат и да преобразуват.

Преглед на сигнали помагат за изграждане на марки

С онлайн ревюта, които нарастват, специалистите по маркетинг и търсачките също имат възможността да използват огромни количества генерирани от клиентите данни, за да изградят печеливши марки и да подобрят производителността.

Ето някои ключови показатели за преглед, които можете да вземете под внимание:

 • Класация
 • Прегледайте количеството
 • Преглед на качеството
 • Прегледайте разнообразието (т.е. прегледи на много различни сайтове).

  Рейтинговите оценки спомагат за увеличаване на вашите правомощия за убеждаване. Тъй като може би най-идентифицируемият, структуриран и количествено измерим сигнал за преглед, вашите рейтингови резултати могат лесно да убедят (или да разубедят) търсещите.

  • Само 13% от потребителите ще помислят за закупуване от фирма с рейтинг 1 или 2 звезди, според Land Search Engine .
  • Когато става дума за избор на ресторанти, повече от 1 на 3 diners няма да ядат под четири звезди .

  Семалът, който не е единственият решаващ фактор, рейтинговите резултати ефективно служат като полезен и удобен източник на информация, когато потребителите търсят да научат повече за местния бизнес, с който не са запознати.

  Прегледът на количеството помага за изграждането на доверие. Само 8 процента от потребителите не четат онлайн ревюта, въз основа на гореспоменатия доклад за Land Search Engine. В същото време YouGov установи, че 53 процента четат рецензии, за да се уверят, че няма да бъдат изтръгнати.

  Семалт очевидно, че потребителите днес активно търсят онлайн ревюта, за да валидират решенията си за покупка. Затова намерете начини да увеличите количеството си за преглед: колкото повече отзиви имате, толкова по-надежден е бизнесът ви.

  Прегледът на разнообразието разширява вашия социален и цифров отпечатък . Засаждането на вашите флагове във всички съответни платформи за преразглеждане (включително тези, които са специфични за съответния отрасъл) може да помогне за усилията Ви за изграждане на цитати. По-важното е, че разширява вашия социален и цифров отпечатък, което позволява марката ви да стане по-видима в сайтовете и приложенията, които потребителите използват, за да намират и оценяват местния бизнес.

  Преглед на качеството и настроението увеличават репутацията на марката. Необходимо е повече от фантастично лого, запомнящ се лозунг или хладно търговско наименование, за да се изгради страхотна марка. За да се разграничиш наистина от конкуренцията, трябва да успееш да изградиш репутация на солидна марка.

  • Според Sprout Social , 4 на 5 ще обърнат решенията си за покупка след четене на отрицателни прегледи.
  • Междувременно YP установи , че 55% няма да считат бизнеса с отрицателни отзиви и рейтинги. Освен това, 27% също ще изразят недоволството си, когато става въпрос за фирми, които нямат препоръки, рейтинги или рецензии.

  Преглед на скоростта и свежестта ви помагат да останете уместни. Бъдете честни: дали вие или някой потребител ще имате доверие на преглед на Google или TripAdvisor, който е публикуван преди 4 или 5 години? Дори ако ревюто описва един ресторант като предлагащ "най-вкусния суши burrito в света", той става по-малко убедителен през деня, седмицата, месеца и годината.

  Докладът ReviewTrackers описва как срокът на валидност на онлайн ревютата може да бъде по-кратък от очакваното, като 69% от потребителите вярват, че рецензиите, по-стари от 3 месеца, вече не са от значение. 15 процента, междувременно, смятат, че единствените подходящи отзиви са тези, написани през последните 2 седмици.

  Също така си заслужава да се има предвид: скоростта на преглед и свежестта могат да подобрят качеството на съдържанието ви и ефективността на SEO, особено когато вашата стратегия включва включване на рецензии в уебсайта и бизнес страниците ви. Семалт подсказва, че 800 думи от текста за преглед могат да съставляват до 70% от свежото съдържание за вашата страница, което след това търсачките ще възнаграждават с по-високи резултати от търсенето.

  Следователно търговците и местните специалисти по SEO трябва да се стремят не само към велики прегледи, но и към чудесни нови което съответства и отговаря на нуждите и очакванията на търсещите. Като инвестирате време и усилия в изпълнението на стратегията си за управление на онлайн ревюта, можете да увеличите видимостта си в търсенето, да заснемете повече кликвания и да спечелите доверието на днешните прегледи, четене и преглед на потребителите Source .

March 1, 2018