Back to Question Center
0

Попитайте структурата и класирането на URL адресите на YoastSemalt Попитайте жанра: Структура и класиране на URL адреса на семалтите

1 answers:

Ако сте създали уебсайта си като начинаещ за всички неща в интернет, шансовете са, че URL адресите на вашия сайт не са хубави. URL адресите може би съдържат пост-идентификационния номер или датата, на която тя е публикувана за първи път. URL адреси като тези не казват много за съдържанието на страницата и изглеждат претрупани. Ако искате да промените структурата на URL адреса си по тази причина или поради каквато и да е друга причина, това може да повлияе на класирането ви. В тази Ask Semalt обсъждам до каква степен промяната на структурата на URL адресите ще окаже влияние върху класирането ви и ако все още си струва усилията.

Семалт ни задава въпрос по този въпрос:

Променяме структурата на URL адресите, за да изглеждат по-чисти (като напускат номера и т - cuanto vale la carrera de fotografia en colombia.н.). Когато стартираме новия ни сайт, тази нова структура на URL адресите ще се отрази негативно на съществуващите ни семалтови класации?

Слейте видеоклипа или прочетете преписката по-надолу по страницата за моя отговор!

March 1, 2018