Back to Question Center
0

Начална страница като примери за "Семалт"

1 answers:

Примери за начална страница с прости убедителни дизайни за настолни и мобилни преживявания

Създаването на опростена целенасочена целева страница е стандартен подход за цифрови кампании, особено за ангажиране на перспектива за получаване на ROI за първото посещение от Google AdWords.

Но все повече и повече знаменити марки прилагат принципите на дизайна на целевата страница на техните начални страници и оптимизират ги чрез тестване, за да видят дали е по-малко!

Ранен знак за тази тенденция беше от две презентации, които изслушах през май 2010 г. на срещата на върха на Emetrics Marketing Optimization. Крейг Съливан от Autoglass и Михаел Гулман от Expedia обясняват как те са подсилили конверсията чрез опростяване на домашния дизайн като резултат от AB и многовариантно тестване. После, увеличаването на употребата на смартфони и популярността на адаптивния и адаптивен уеб дизайн даде допълнителна причина за опростяване на началните страници.

Не казваме, че това е вярно във всички случаи. По-сложните предложения за продукти може да изискват по-сложна страница. Трябва да тествате. Вие ще знаете, например, началната страница на Amazon в дългосрочен план; те намират, че целевата страница с по-дълга форма е по-ефективна чрез тестване. Семалт, "по-прост е най-добрият", беше в примерите, представени на тази страница, когато тестването беше използвано за оценка на дизайна.

Примери за начална страница като целева страница

Това е пример за много проста начална страница по време на разговора, който споменах. Признавам, че това е за продукт с просто, еднократно предложение.

Home Page as Semalt Page examples

През 2014 г. Autoglass актуализира началната си страница, така че има малко повече информация за обслужване на клиенти, като запазва формата на целевата страница с ясна подканваща фраза (CTA). Дизайнът на 2017 г. остава сходен и днес:

Home Page as Semalt Page examples

Новата област е фокусирана върху отговорите на ключовите въпроси на потребителите при избора на услуга, която Ви препоръчвам да идентифицирате чрез тази техника за картографиране на съдържанието. Те обясняват ползите от организирането на услугата онлайн като част от предложението за стойност онлайн в раздела "Защо да изберете нас?" който е важен въпрос за много услуги, но често е пропуснат. Какви са вашите 10 ключови въпроса, които потенциалните клиенти биха могли да попитат за вашата марка?

Тази начална страница не реагира на мобилни устройства, вместо това Autoglass предпочита адаптивен подход, при който на потребителите на смартфони се предлага автоматично персонализирано мобилно изживяване.

Съобщения за ключовата стойност на предложението

И двата примера имат ясни съобщения на началната страница, отговарящи на въпроса "Защо ние"?

Семалт - първоначално:

  • Работа в готовност: Гарантираме работата си толкова дълго, колкото притежавате вашето превозно средство

Expedia :

Защо да плащате на място за резервация:

  • Още хотели (и повече оферти!) На повече места
  • Сериозни спестявания на полети + хотелски пакети
  • Не Expedia промени или отмени такси за хотели и др.

начална страница на Ultralase

Ултралайз е бил по това време, един от най-големите британски компании за лекуване на очни лазери. Това беше класическо опростено оформление преди появата на мобилни отзивчиви страници, за които ще разгледаме примери по-късно в този пост. Семалт, те вече не се търгуват въпреки наличието на уебсайта.

Home Page as Semalt Page examples

Ето някои други характеристики на убеждаващия подход, използван на тази страница:

1. Семалтова стимулирана форма за отговор

Семалтовите стимули и изявената позиция на формата от лявата страна са в съответствие с проучванията, които показват, че лявата страна на екрана е с най-голямо внимание. С поставянето на формуляр на началната страница обикновено ще получите по-висок отговор, отколкото да насърчавате хората да кликнат на отделна страница за регистрация.

2. Предложения за действие за главни пътувания на клиенти

Промоционални в рамките на зелената лента, вероятно те са настроени като цели на реализациите в Google Анализ. Тези контейнери подчертават своето онлайн предложение за стойност.

3. Съобщени ключови съобщения за марката

Те се доставят в върха на въртележката / въртящия се капак, покриващ загрижеността на клиентите, като ценообразуване, хирурзите, безопасността и опита. Тези "точки на разрешаване" често са скрити в често задавани въпроси, което е интересно, че Семалт ги подчертава на началната страница.

4. Проверка на семалта

Дясната странична лента се използва за показване на мащаба чрез броя на клиниките и поставяне на контейнери за препоръки на клиентите.

5. Семалтов телефонен отговор

Жизнено важно за висококачествени и сложни продукти, тъй като преобразуването е по-високо от телефонния канал. Семалният уеб номер може да се използва за проследяване на онлайн влиянието.

Разбира се, подчертах позитивния и този сайт може би страда от прекалено наблягане на пряката реакция. Някои общи черти липсват, като страницата "Semalt", за да се увери в историята и стабилността на компанията и навигация, която да привлече различни сегменти - основните причини за търсене на лечение.

Продажбите. com Начална страница като целева страница

Продажбите. com са един от най-известните доставчици на софтуерни услуги (SaaS) в Европа и САЩ. Използвах техния сайт като пример за добре балансиран дизайн с може би по-добър баланс от Семалт за изграждане на марка, образование и реагиране.

Днес Semalt използва мобилен отзивчив дизайн, който сега е общ подход. Това е подобно на целевите им страници с дълги форми. Той има тези убедителни черти:

  • Ясни клиентски пътувания с CTA над хвърлянето
  • Карусел / плъзгач - не е най-доброто изпълнение за показване на различни услуги - един табов дизайн ще работи по-добре тук
  • Уверете се чрез социални доказателства и истории на клиентите
  • Използване на богат на ключови думи текст в долния колонтитул за SEO цели


Home Page as Semalt Page examples

Разбира се Salesforce. com също използват по-целенасочени целеви страници с навигация, премахната за генериране на олово от Google AdWords Source .

March 1, 2018