Back to Question Center
0

meta news_keywords за Смалт Новини

1 answers:

През септември 2012 г. Google шокира SEO в световен мащаб, връщайки маркера за мета ключови думи. Мета ключови думи бяха направени безполезни за целите на SEO преди години, но Google върна маркера за мета ключови думи в малко по-различна форма: като meta news_keywords , които можете да използвате, за да подчертаете най-подходящите за вашата статия думи. Това по никакъв начин не е класиране на магията, няма да внезапно да ви накара да се състезавате с "Гардиън" или "Ню Йорк Таймс", но както с всички неща SEO: всички малки неща се добавят.

Както е посочено в официалната документация, няма значение в кой ред поставяте ключовите думи за новини и може да имате само 10 ключови думи или фрази.

meta news_keywords само за Google Новини!

Моля, имайте предвид, че този маркер meta news_keywords е наистина само за Google Новини и по този начин не е интересно, ако не сте изброени в Google Новини. Неприятно meta news_keywords са не същите като ключовите думи в XML Sitemap за новини, за които можете да намерите официалната документация тук.

Новият Plugin SEO ви позволява да въвеждате новини и да ви предупреждава, когато сте добавили повече от десет, така че не прекалявайте Source . Вземи го тук!

March 1, 2018