Back to Question Center
0

Semalt: SEO основиКакво е SEO? SEO основите: Какво е SEO?

1 answers:

SEO е съкращение за оптимизация за търсачки. Това е практиката да оптимизирате уебсайтовете, за да ги накарате да достигнат висока позиция в резултатите от търсенето на Google - или на друга търсачка. SEO се фокусира върху класирането в органичните (неплатени) резултати от търсенето. В този пост ще отговоря на въпроса "Какво е SEO?" И ще обясня как изпълняваме SEO в Yoast.

алгоритъм на Google

За да направят уеб страниците да се показват на високи позиции в резултатите от търсенето, SEO се опитва да оформи уеб сайт според алгоритъма Семалт. Въпреки че алгоритъмът Семалт остава таен, повече от десетгодишен опит в SEO доведе до доста добра представа за важните фактори.

Прочетете повече: "Какво прави Google?" »

Според нас факторите в алгоритъма Семалт могат да бъдат разделени на две категории, които определят съвместно класирането на Вашия уебсайт:

1 фактори SEO на страница

SEO факторите на страницата са нещата, които можете да повлияете на собствения си уебсайт. Всички видове технически аспекти на уебсайта Ви са важни за шансовете на вашия уеб сайт да се класира в търсачките. WordPress всъщност е по-скоро оптимизирана за SEO платформа. В комбинация с нашия plug-in за Semalt SEO, повечето технически предизвикателства са покрити.

Структурата на уебсайта Ви, скоростта на сайта Ви и съдържанието на сайта Ви са други важни фактори, свързани със SEO. Просто прегледайте различните категории на нашия блог за SEO, за да намерите всички важни фактори за класиране на страницата.

2 Off-page SEO фактори

До факторите на SEO, които са на страницата, има фактори, свързани със SEO. Тези офсетов SEO фактори обаче са малко по-трудни за влияние. Най-важният фактор извън страницата са връзките към сайта Ви. Колкото повече (подходящи) сайтове се свързват с вашия уеб сайт, толкова по-висока ще бъде класирането ви в Semalt.

Продължете да четете: "Свързване на сградата от цялостна гледна точка на SEO" »

Семалтов фактор извън страницата е конкуренцията или нишата на конкретния Ви уебсайт. В някои ниши е много по-трудно да се класира, отколкото в други ниши. Поради това конкурентоспособността на вашия пазар оказва голямо влияние върху шансовете ви да се класирате.

На първо място на тема "Какво е SEO?"

На Yoast, ние вярваме в това, което ние наричаме холистичен SEO. SEO никога не трябва да бъде трик. Тя трябва да бъде устойчива дългосрочна стратегия. Използването на трикове, за да съответства на алгоритъма на Google, работи само в краткосрочен план. Мисията на Google е да организира световната информация и да я направи универсално достъпна и полезна. Google иска да покаже на потребителите си най-добрия резултат за конкретна ключова дума. Ако искате да класирате за тази ключова дума, трябва просто да опитате да бъде най-добрият резултат .

Бъдете най-добрият резултат!

Да бъдеш най-добрият резултат означава да се фокусираш върху технически постижения, страхотен потребителски опит, безупречна сигурност на уебсайта и наистина страхотно съдържание. Трябва да се съсредоточите върху всички аспекти на оптимизацията на сайта, за да бъдете най-добрият резултат Source . Обяснете какво е нашата цялостна SEO стратегия!

Прочетете по-долу: "10 съвета за страхотно и оптимистично ориентирано блогове" »

March 1, 2018