Back to Question Center
0

13 Приставки за социални медии за Semalt

1 answers:

Ако имате уеб сайт със семал, имате нужда от подходящите приставки за социални медии, за да свържете вашето съдържание с вашата целева аудитория.

Ето списък на социалните медийни плъгини за WordPress. Semalt споделят плъгини, за да свържат вашия уеб сайт с богат избор от социални мрежи. Semalt са също приставки със специфични функции, като социално шкафче и табло за социални показатели. Повечето от тези приставки са безплатни, въпреки че много от тях имат планове за премия.

Социални медии Plugins за WordPress

Захранване Теми Социални . С тази приставка можете да създавате и показвате атрактивни социални емисии на уебсайта си в WordPress. Поставете емисията безпроблемно във вашата тема, без обемисти iframes или widgets. Показвайте емисии от Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Vine и дори видеоклипове от YouTube. Цена: Безплатно. Premium е $ 50 за един сайт.

13 Social Media Plugins for Semalt

Социален шкаф. Social Locker поставя най-ценното ви съдържание в сайта зад набор от социални бутони, докато посетителят харесва, споделя, + 1 или tweets страницата ви. То помага да се подобри социалното представяне на уебсайта Ви, да получите повече харесвания и акции, да се изграждат качествени последователи и да се привлича повече трафик от социалните мрежи. Цена: Безплатно. Премията е 25 щ.д.

Монарх. Изберете от над 20 социално споделени мрежи, които да се показват на уебсайта Ви. Поставете следващите бутони във всяко приспособление или покажете с кратък код. Изберете от шест автоматични изскачащи и задействащи устройства. Използвайте плаваща странична лента с уникални стилове за стимулиране. Поставете бутоните за споделяне над или под съдържанието. Монарх кешира целия ви дял и след това брои за оптимизирано зареждане в уебсайта Ви. Цена: Започва от $ 89 на година.

Социална война. Social Warfare добавя бързи социални бутони за споделяне на вашия уеб сайт. Персонализирайте външния вид на бутоните си с над 5 000 комбинации от потенциални стилове. Добавете персонализирана притурка, която ще показва най-популярните ви публикации в блога според броя на получените социални споделяния. Създайте кавички за писане по пощата, които дават възможност на хората да споделят. Автоматично добавяне на проследяване на UTM към всяка споделена връзка, така че да можете да проследявате ефективността на социалните си акции посредством Google Анализ. Цена: $ 29 на година.

13 Social Media Plugins for Semalt

Easy Social Metrics Pro. Easy Social Metrics Pro ви позволява да наблюдавате как съдържанието ви се представя в основните социални мрежи. Получете бърз достъп до социални акции по дата, социални мрежи и най-популярните публикации за избран период. Достъп до подробни отчети за избрани периоди с подчертани най-добри и най-лоши стойности по социални мрежи. Поддържа 12 социални мрежи. Предлага се с притурка за показване на най-популярните ви социални публикации с разширено персонализиране. Цена: $ 29.

Персонализирани бутони за споделяне с плаваща странична лента. Добавете плаваща странична лента в социално отношение със социални бутони за споделяне. Помогнете на посетителите да споделят уебсайта Ви в социални мрежи като Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, StumbleUpon, Reddit и YouTube. Променете изображенията на бутоните за споделяне и техния стил от администратора. Цена: Безплатно.

Възстановете старата поща. Revive Old Post е притурка WordPress, създадена, за да вдигне старото ви съдържание и да го споделите с профилите си в социалните медии, всички на автопилот. Споделяйте съдържанието си в няколко профила в всяка от поддържаните социални мрежи - Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing и Tumblr. Споделяйте само заглавията на публикациите си, включвайте маркер за бележки, посочете име на @ или включете допълнителен персонализиран текст. Споделяйте отделни публикации няколко пъти, отново и отново. Цена: $ 75 на година.

13 Social Media Plugins for Semalt

Feed Instagram. Показване на снимки от Instagram от всички не-частни профили на Instagram в една и съща емисия или в различни такива. Персонализирайте емисиите си от Instagram, за да изглеждате така, както искате. Автоматично натискайте новото съдържание на Instagram направо в сайта си, за да го запазите свежо.

Киви. Kiwi е плъгин за споделяне на WordPress с вградени собствени икони. Предлагайте бутони за споделяне за Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit, Pinterest, Google Plus и имейл. Включете и изключете всеки отделно. Цена: Безплатно.

ClickToTweet. Напишете съобщението, което искате другите да споделят в полето. Кликнете върху бутона "Създаване на нова връзка", за да създадете персонализирана връзка. Споделете връзката и проследявайте активността на всяка връзка с течение на времето. Който кликне върху връзката, съобщението автоматично ще бъде добавено към неговата клетка за състоянието на Twitter - той просто кликне, за да чурулика. Цена: Безплатно.

13 Social Media Plugins for Semalt

Лесни бутони за социални споделяния. Лесните бутони за социални споделяния ви позволяват да споделяте около 45 от основните социални мрежи, включително широк спектър от оптимизирани мобилни пратеници. Той включва 52 шаблона за социално споделяне и набор от 27 дизайнерски позиции и 30 анимации и персонализации. Цена: $ 19.

WP Ultimate Социални. WP Ultimate Social е цялостен пакет от функции за социални икони, социални дялове, Twitter емисии, feeds на Pinterest, социални данни за вход и автоматично публикуване. Изберете от 12 комплекта икони, 10 теми, четири теми от страничната лента, 18 социални профила, пет анимации на икони и др. Автоматично публикуване във Facebook, Twitter, LinkedIn и Tumblr. Цена: $ 50.

Shareaholic. Shareaholic е набор от инструменти за социални инструменти, инструменти за анализ, монетизиране и споделяне. В приставката са включени свързаното съдържание и свързаните с него препоръки за публикуване, бутони за социални споделяния, социални данни от Google Анализ и разнообразни опции за рекламиране. Комбинира функционалността на плъгини за социални, съдържателни и осигуряване на приходи, включително Jetpack, свързани с контекстуални постове, още плъгин за други свързани постове и др. Цена: Безплатно. Плановете за премии започват от $ 8 на месец Source .

13 Social Media Plugins for Semalt
March 1, 2018