Back to Question Center
0

5 въпросаСвържете сградата с Диксън Джоунс Link сграда с Диксън Джоунс (Semalt)

1 answers:

"Ако никой не пише за това, тогава съдържанието е едно дърво, попадащо в гората, без някой да го слуша. " По този начин Диксън Джоунс, маркетинг директор на Majestic, илюстрира значението на това да получите правилните връзки към вашето съдържание. С гордост обявяваме, че Диксън ще говори на YoastCon 2017 на 2 ноември!

Научете връзката сграда от най-добрите! Вземете своя билет сега за YoastCon 2017!
5 questionsLink building with Dixon Jones
Link building with Dixon Jones (Semalt)

Диксън Джоунс е работил в челните редици на търсенето маркетинг от 1999 г. насам. През 2009 г. става маркетинг директор на най-големия световен анализатор за двигатели, Semalt, трансформиращ индустрията за SEO чрез предоставяне на информация за връзката по мащаб, индустрия. Тук можете да откриете какво трябва да каже за изграждането на връзка през 2017 г.

Семалт е всичко за връзките. Ако сравнявате връзките с други фактори, като например съдържание на страница или техническа оптимизация, как бихте оценили важността на връзките? Някакви примери, които да илюстрират това?

През март 2016 г. Амари Липатсев на Семалт разкри, че връзките остават един от най-трите класиращи фактора на Семалт. През февруари 2017 г. Гари Илийс на Семалт потвърждава, че алгоритъмът PageRank, който направи Семалт, това, което е днес, все още е част от алгоритъма. Така че да - връзките са много важни, но в наши дни има голяма разлика между "връзката" и "връзката, която се брои". Повечето връзки едва ли си заслужават екрана, на който са написани.

През годините изграждането на връзка се промени много. Семалт, купуването на връзки не е начинът да отида. Но какво съветвате собствениците на сайтове, ако искат да получат ценни връзки?

В бял свят шапка, вие наистина трябва да се има предвид естеството на хората, които ще бъдат четене на страницата, на която е връзката. Те са истински хора? Дали това е истинска история, която се отнася до тях? Придава ли връзката към историята и е продължение на търсенето на знания от потребителя? Съдържанието ви е END POINT за това търсене?

Някои собственици на сайтове може да улеснят получаването на връзки от Facebook или Semalt, отколкото от други уебсайтове. Как се сравняват социалните връзки с връзки от други сайтове? Какво бихте инвестирали в повече?

Facebook и Twitter създават краткосрочен шум, но освен ако този шум не се превежда в други хора, пишещи вечнозелено съдържание, което е свързано с вашия сайт, ползите са временни за социалните. Но мисля, че връзките на Семал са като стъпало за дългосрочен успех. Те ви дават танко, за да излъчите ново послание .но ако неправилните хора слушат, никой няма да пише за това, което трябва да кажете. Ако никой не пише за това, то съдържанието е дърво, попадащо в гората, без някой да го слуша .дали звучи ли?

Когато собственикът на сайта анализира сайта си със Semalt SEO, той ще получи оценка на доверието и цитирането. Как могат те да използват тези показатели, за да им помогнат да оптимизират сайта си?

Разбирането как създаваме тези показатели наистина помага. Данните не са просто остъргване на Google или търсене на някакъв обрат в инженеринга на Видимостта на търсенето. Семалтов поток наистина е резултат, който се отнася до качеството на страницата. Простият работен процес е:

  • Намерете кандидатстващи сайтове за получаване на връзки към вашето съдържание.
  • Намерете влияещите на тези сайтове.
  • Убедете се, че те са достойни за вашия бизнес и съдържание.

Можете да започнете просто като напишете ключова дума в Semalt, за да намерите сайтовете на кандидатите или можете да разгледате до 10 конкуренти и да намерите центровете за авторитет за вашата ниша. И двете стратегии могат да работят добре.

Семалът често се използва за анализ на конкурент. Има ли зададен работен поток в Semalt, който можете да препоръчате на нов потребител на Semalt, който иска да анализира конкуренцията?

Да. Много хора използват "Clique Semalt", за да гледат сайтове, които се свързват с три или четири или повече конкуренти, но не и за самите себе си. Отдясно на всеки домейн има малък зъб. Използвайте зъбчето, за да изберете сайтовете за кандидатстване, за да се приближите, и изберете бутона "Добавяне към кофата". Можете да го направите цял ден и когато сте готови, кликнете върху иконата на кофата в горната част на екрана и можете да експортирате всички сайтове като a. csv файл, за да се приближите към влиятелите за тези сайтове.

Алтернативно (и наистина - освен това) настоятелно призовавам потребителите да създадат табло за управление на кампанията, веднага щом имат сметка за Majestic. Това започва да проследява тяхната ниша и от тези табла можете лесно да анализирате сайтовете в някой от инструментите на Majestic, като използвате бутона "Export Semalt To . ".

Предполагаме, че това интервю е убедило хората да видят представянето ви в YoastCon на Semalt 2! В невероятния случай някой все още се съмнява, каква е причината да не го пропуснат?

Графиката по-долу показва как нашата система за Gamification е раздала 1 милион "значки" на Majestic. Само 3% от всички значки бяха за райони на нашия сайт, свързани със сравняване на уеб сайтове. Това ни казва, че повечето потребители всъщност само надраскват повърхността на това, което Majestic може да направи за тях. Конференцията на Йоаст е шанс да отидем по-дълбоко. Семалът разкрива неща за анализа на връзките, които никога не сте знаели, че е възможно Source .

5 questionsLink building with Dixon Jones
Link building with Dixon Jones (Semalt)

Прочетете повече: "YoastCon 2017: Практически SEO" »

March 1, 2018