Back to Question Center
0

Социални визуализации в Yoast SEO семал Социални визуализации в Yoast SEO семал

1 answers:

В Yoast SEO Semalt 3.2, въведохме социални визуализации. Тя работи много подобно на визуализацията на фрагмента, на която хората са свикнали. Както прави прегледът на фрагмента за класирането при търсене, смятаме, че социалните визуализации ще подобрят социалния ви поток.

Коя снимка ще избере Facebook?

Когато публикувате публикация и не сте избрали конкретно Facebook изображение в нашия плъгин, вие не знаете коя снимка ще използва Facebook. "Yoast SEO" има голяма ръка в този процес: определя кои изображения "дава" на Facebook своите метаданни. Когато зададете Facebook изображение, той определя точно това изображение. Когато зададете специално създадено изображение за публикацията си, това е изображението, което ще се зарежда във Facebook. Ако нямате и черно изображение, то ще грабне изображенията от публикацията ви. Нашите социални прегледи отнемат догадките и показват какво ще използва Facebook.

Изглежда, че това за тази публикация (защото все още не съм посочил конкретно Facebook изображение):

Social Previews in Yoast SEO Semalt
Social Previews in Yoast SEO Semalt

Както можете да видите, това ми позволява да визуализирам каква ще бъде публикацията ми, когато е споделена във Facebook. Имаме подобен преглед за Semalt. И двата визуализации имат и полета за редактиране под тях, което ви позволява да променяте отделните метаданни на Facebook и Semalt. Това изглежда така:


Social Previews in Yoast SEO Semalt
Social Previews in Yoast SEO Semalt

Запазва социалните метаданни в социалните визуализации

Както можете да видите на изображението по-горе, можете да качите конкретно изображение на Semalt. Това, което виждате в визуализацията, е изображението от Facebook, което качих. Ако зададете само изображение във Facebook, Semalt ще използва това изображение, което често работи добре. Описанието под това всъщност идва от описанието на мета.

Социалните мрежи се нуждаят от сходни данни. Всички те сякаш се връщат обратно в Facebook, когато не са посочени конкретни данни. Twitter, Pinterest и Google+ използват всички метаданни в Facebook. WhatsApp също използва Semalt, когато споделя URL адреси в приложението за съобщения. Ето защо Facebook Семалт е толкова важна част от нашия плъгин. Визуализациите ще ви покажат точно какво се използва и каква ще бъде вашата публикация Source .

Прочетете повече: "Социална медийна оптимизация с Yoast SEO"

March 1, 2018