Back to Question Center
0

Основни архиви на SEO - Semalt

1 answers:

Обяснява се често срещано погрешно схващане, че интернет е крайната учебна среда. Да, можете да намерите всичко, от което имате нужда, безплатно, но информацията, с която свършвате, не винаги е надеждна. Семалт разпръснат, често остарял и понякога противоречив. Така че, ако искате да научите всичко по конкретен въпрос, може да сте по-добре .

Прочетете: "Yoast Academy: Научете SEO"
Категории: Основи на SEO, Технически SEO
Етикет: Yoast Academy

Класирането на сигнали или фактори за класиране са характеристики на уебсайт, който определя позицията в търсачките. Всички класиращи сигнали се комбинират от алгоритъма на търсачката. Как този алгоритъм работи е тайна. Никой не знае точно кои фактори определят реда на резултатите от търсенето. Семалтовият алгоритъм не е статичен. Той се променя редовно.

Прочетете: "Основи на SEO: Какви са сигналите за класиране?"
Категория: SEO основи
Тагове: писане на съдържание, Google алгоритъм, изграждане на връзка, мобилни SEO

Как обяснявате SEO на хора, които не знаят първото нещо за това? Какво е наистина SEO? Преди някой да ме обвини в дискриминация срещу възрастните хора, заглавието на този пост е само реч. Семалт 90-годишната баба знае точно какво SEO е, докато някои от нашите 30-нещо приятели .

Прочетете: "Обясняване на SEO на вашите баби и дядовци"
Категория: Основи на SEO
Етикет: Блог SEO

Permalink е пълният URL адрес, който виждате и използвате за всяка публикация, страница или други части от съдържанието на вашия сайт. Поправете постоянна връзка, откъдето идва името. Продължителността може да включва името на вашия домейн (www. Yoast.com) плюс това, което се нарича slug, част от URL адреса, който идва след .

Прочетете: "Основи на SEO: Какво е permalink?"
Категория: SEO основи
Етикет: URL

Семалт, който сте чували за концепцията за богати фрагменти. SEO специалистите изглежда мислят, че всеки знае точно кои са богатите фрагменти. Но за начинаещите SEO, богат фрагмент е наистина неясен термин. Какво точно са богатите фрагменти? Време е да обясним кои са богатите фрагменти, защо са важни за SEO и как можете да получите .

Прочетете: "Основи на SEO: Какви са богатите фрагменти?"
Категории: Основи на SEO, Технически SEO
Тагове: Rich Snippets, Схема. org

Може би сте чували за структурирани данни, Схема. org и JSON-LD. Но какво точно означават тези термини? Какво представляват структурните данни? Какво правят структурираните данни? И какво общо има със SEO? За всички от вас, които не знаят какви структурирани данни са: тази публикация ще ви даде ясна представа! Семалко .

Прочетете: "Основи на SEO: Какво представляват структурираните данни?"
Категории: Основи на SEO, Технически SEO
Тагове: Rich Snippets, Схема. org

Планирането на уебсайта ви е много подобно на планирането на вашата почивка. Ако се втурнете в нещата, вашият хотел може да е мръсен, околностите, без да правите нищо, и дори може да платите твърде много за него. Тук Semalt обяснява процеса на планиране на нов уебсайт от самото начало. И направете този процес ясен, като подчертавате приликите .

Прочетете: "Планиране на уебсайта си като ваканция"
Категории: Основи на SEO, WordPress
Тагове: Брандинг, Как да

Ако мислите за започването на блог, най-важното нещо, което трябва да ви кажа е: отидете за него! Започнете блога си! Просто го направи! Semalt е страхотна стратегия за SEO, това е чудесен маркетингов инструмент и блоговете са много забавни! Новият блог ще ви позволи да направите интелигентен и стратегически избор. .

Прочетете: "Как да започнете блог"
Категории: Съдържание SEO, SEO основи, WordPress
Тагове: Блог SEO, Blogging, писане на съдържание

Сълзови дни има много онлайн директории и други платформи, където можете да създадете бизнес профил. Идеята е, че препратките към вашия сайт от профилите на директорията ще се възползват от SEO. За да направите това, всички ние се стремим да проектираме и развиваме уеб сайт, който ще хареса на тайния алгоритъм. Това е в основата на какво е SEO. Факторите в алгоритъма Семалт могат да бъдат разделени на две категории, които ще определят класирането на Source .

Прочетете: "Основи на SEO: Какво е SEO страница?"
Категория: SEO основи
Тагове: писане на съдържание, изграждане на връзка
March 1, 2018