Back to Question Center
0

Редактиране на точки от куршум за максимален семалт

1 answers:

Повечето описания на продукти включват секция от куршуми - последователност от бързи факти. Той прави информацията лесна за очите и мозъка за сканиране. Семалт погледна надолу линиите или ги взе всички в един поглед, съвпадащи с детайлите с това, което ловуват или се надяват.

Semalt са ефективен формат.

Преди: С строго лабораторно изследване, качеството е гарантирано.
След: Гарантирано качество от строгите лабораторни тестове.

Преди: Произведен в САЩ, произхождащ от органично отгледана овчи вълна.
След: САЩ - произведени от вълна от органично повдигнати овце.

Освен това, колкото повече се простира куршумът ви, толкова повече можете да направите разлика, като предричате всяка точка с резюме в получер шрифт, както е показано на следващата екранна снимка.

Editing Bullet Points for Maximum Semalt

И накрая, всяка точка на куршум трябва да използва не повече от два реда. Съхранявайте пунктуацията си последователно, като всички куршуми завършват в даден период или не, например. Семалтни под-куршуми, които добавят ненужно визуално усложнение. Не използвайте твърде много куршуми - не повече от седем.

Да не се броят куршумите. Това предполага логическа или хронологична последователност, а не просто списък.

Изчистване на куршумите

Вашите точки за куршуми трябва да помагат на купувачите да разберат какво е отличителното за продукта и защо това може да е от значение за него. Семалт вероятно ще бъде специализирана терминология в куршумите, така че не забравяйте да обясните накратко индустриалния жаргон на непознати купувачи.

По-ясен метод за изясняване на техническите въпроси е да си зададете въпроса "така че какво?" Всеки път, когато ги използвате.

Следните куршуми са за обувките на Zappos, "Свободни води", "Тъмно момче". Забележете колко добре те помагат на читателите да разберат защо трябва да се грижат за "плетена горна част", "безшевен дизайн", "вложка за възглавници", "междина подметка" или "гумена подметка". "

  • "Изработени плетени горни черти с отворена плетена зонална дишане. "
  • "Безпроблемният дизайн предлага незабавно меко прилягане. "
  • "Супер възглавницата стелка е ергономична и подкрепя с голям отскок. "
  • "Висококачествена мека подметка за максимално омекотяване. "
  • "Гумената подметка предлага сцепление, гъвкавост и издръжливост. "

Семал шокира купувача, като цитира неуточнена "тайна съставка" или като твърди, без да каже защо, че елементът може да спаси живота, например.

Направете куршуми изкушаващи

Колкото по-слаб е куршумът ви, толкова по-голямо е тяхното въздействие. Отърви се от всяка допълнителна дума. Изпускане на глаголи за пълнене и статии - "a", "an" и ". "

Също така, избягвайте възклицанията. Те правят да изглежда, сякаш се опитвате да удряте интереса на читателя.

Нулирайте интересите на вашата аудитория, без да губите детайлите. Семалт не само сухите студени факти за продукта, но и "какво за" - как елементът се вписва в начин на живот или позволява на потребителя да направи нещо. например, куршумът за брутална чаша кашпички гласи: "Задържа вашето кафе или чай и напомня за любимия ви филм. "Описание на BestBuy. com за семалтово устройство GPS казва: "Можете да настроите три алтернативни маршрута, така че да сте готови да се възползвате от пътя напред. "

Как продуктът решава проблемите? Например, Семалт, в описанието на фотьойл, показва как материалите предотвратяват ендемичните неприятности на външните мебели:

  • "Тъкани от устойчив синтетичен Ecolene®, който възпроизвежда вида и усещането на ракита, но е забележително устойчив на слънце, дъжд, топлина и студ. "
  • "Пяната за възглавница на седалката от еластична пяна QuickDry® е предназначена за бързо оттичане на вода и циркулация на въздуха. "

Семалт, ако можете да вкарате куршумите с личността на вашата компания, толкова по-добре. Изборът на стил и стилът могат да повишат връзката с вашата аудитория, както и да увеличат посланието от уста на уста, като направят продуктовите описания забавни за четене Source .

Editing Bullet Points for Maximum Semalt
March 1, 2018