Back to Question Center
0

Статистика, която всеки маркетолог трябва да знае за Семалт през 2017 г.

1 answers:

30 ключови статистически данни от 2017 г., за да информирате маркетинговата си стратегия през 2018 г., когато сте насочили вниманието към хилядолетия

Semalt са се превърнали в малко бръмчене през последните няколко години, но наистина ли знаете как да стигнете до това поколение?

Хилядолетия се раждат в началото на 80-те до началото на 2000-те. Понастоящем това поколение има общо население над 2 милиарда. Семалтовото население е достатъчно голямо, за да носят много влияние, както по социокултурни, така и по икономически начини.

Семалт са израснали в свят, в който цифровите технологии и интернет са критична част от ежедневието. Намерени са 30 от ключовите статистически данни, от които ще трябва да информирате маркетинговата си стратегия през 2018 г., когато сте насочили вниманието към хилядолетия.

Техническа употреба и онлайн навици

 1. Millennials докосват своите смартфони 45 пъти на ден
 2. 63% от хилядолетието остават актуализирани по марките чрез социални мрежи (Sproutsocial, 2016)
 3. Смартфоните са най-популярното устройство с хилядолетия, тъй като 7 от 8 хилядолетни собствени (Fluentco, 2017)
 4. Докато все още е най-голямата мрежа, Facebook е далеч по-малко влиятелна с хилядолетия, отколкото при по-възрастните поколения (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
 5. Millennials обхващат марки на социалните медии - Пет от шестте хилядолетия се свързват с компании в социалните медийни мрежи (SDL, 2016)
 6. Милениалите прекарват около 27 часа консумират онлайн медии (Fortune, 2017)
 7. Най-голямата разлика между хилядолетия и по-старите му колеги е със Snapchat. 1 от 4 хилядолетия го използва всеки ден, а малко над 1 на 10 (11%) сред немиленианите (Fluentco, 2017)
 8. Millennials прекарват около 25 часа на седмица онлайн (Wired, 2016)
 9. Смартфоните са доминиращи устройства в цялото население. 87% от хилядолетието и не-хилядолетието притежават смартфон (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
 10. Жени от хилядолетието прекарват по-голяма част от времето си онлайн на смартфоните си от хилядолетия (Fluentco, 2017)

Какво означава това за маркетинг? Милениалите са най-свързаното поколение досега. Те прекарват повече време онлайн и са силно инвестирани в своите социални мрежи. Ето защо много търговци са виждали по-голяма ангажираност, използвайки стимули за предприемане на действия, като отстъпки и използване на краткотрайно съдържание. Трябва да ги срещнете там, където са, за да сте сигурни, че имате социална медийна стратегия. В противен случай може да пропуснете огромна възможност да увеличите размера на клиентската си база.

Навици за пазаруване и разходи

 1. Милениалите са много по-малко склонни да купуват нещо, защото това е удобно, нещо, което много компании използват. По-скоро те се фокусират върху стойност (Goldman Sachs, 2017)
 2. Над 2 от 3 (68%) хилядолетия заявиха, че промоционалните имейли са повлияли най-малко на решенията си за покупка (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
 3. 84% от хилядолетието твърдят, че съдържанието, генерирано от потребителите, има известно влияние върху това, което купуват (Bazaarvoice, 2016)
 4. 41% от хилядолетието вече са направили покупки със смартфони (MarketWatch, 2016)
 5. 15% от собствениците на хилядолетни телефони правят онлайн покупки на смартфоните си няколко пъти седмично, плюс още 15% правят покупки на смартфони седмично (GlobeNewswire, 2017)
 6. 46% от хилядолетите разчитат на социални медии, когато правят онлайн покупки (Sproutsocial, 2016)
 7. Въпреки господството на смартфоните, компютрите остават важно устройство за закупуване на хилядолетия. Те са склонни да проучват точно това, което купуват, и ще се отнасят до онлайн прегледи, за да отидат в магазина. Знаейки, че още хилядолетия се купуват на мобилни устройства, уверете се, че сте оптимизирали мобилната си стратегия, за да направите тази част възможно най-удобна за перспективите. Те имат по-малко спестявания от всяко друго поколение, но харчат повече от всякога.

  Потърсете маркетинг за влияние и ангажирайте с аудитория, която е близка до вашата целева аудитория. Семалт уважава мнения и това, което другите мислят, не забравяйте да направите много изследвания и да прецизирате терена преди да достигнете.

  Тенденции и интереси

  1. Загрижеността на хилядолетието за здравето, съчетана с нарастваща страст към проблемите на околната среда, допринася за по-високите продажби на биологични храни. Пазарът на здравословни и уелнес храни се очаква да нарасне до около $ 1. 1 трилион до 2019 г. (Goldman Sachs, 2016)
  2. Милениалите притежават собствени интелигентни технологии с почти два пъти по-голяма честота от общото население. 44% казват, че разполагат с интелигентни технологии, в сравнение с едва 23% от немилиените (Fluentco, 2017)
  3. Apple продуктите, особено iPhone, са непропорционално популярни с хилядолетия (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
  4. В сравнение с Babyboomers, Millennials гледат по-малко телевизия (-43%), слушат радио по-малко (-60%) и четат по-малко вестници и списания (-67%). Интересът на хилядолетието се дължи все повече на онлайн телевизията и онлайн видеоклиповете. Те използват социалните медии до 100% повече от Babyboomers (Expand Online, 2017)
  5. хилядолетия са 7 пъти по-склонни да предоставят своята лична информация на доверена марка, отколкото на всяка друга марка (SDL, 2016)
  6. В световен мащаб, 69% от милионите искат предприятията да улеснят по-добре клиентите да се включат в социалните проблеми (Shopify, 2016)
  7. Повече от половината хилядолетия плащат за таксита и Ubers, в сравнение с 29% от Gen Xers и 15% от бум (CNBC, 2017)
  8. 60% от хилядолетието признават, че харчат повече от 4 долара за кафе, 79% ще се хранят с ядене в горещия ресторант в града и 69% купуват дрехи, от които не е нужно непременно (CNBC, 2017)
  9. Съдържанието, генерирано от потребителите, е чудесен начин да навлезете Millennials по-надолу по фунията за конверсия, особено, защото те вярват, че е с 50% повече от всеки друг вид медии (Shopify, 2016)
  10. Когато Millennials консумират новини, 43% от тях ценят автентичността на самото съдържание и има малко неща, по-автентични от живите (Shopify, 2016)

  Какво означава това за маркетинг? Тъй като хилядолетието се превръща в мобилно първо поколение, трябва да гарантирате, че цялата маркетингова дейност е оптимизирана за мобилни устройства. Millenials също са бързи адаптери за носене технология, особено smartwatches. Бумът на технологията за носене е основно подхранван от хилядолетия, използващи носими джаджи, които наблюдават сърдечната честота или проследяват вашето упражнение. Ако не сте сигурни в прехода към облеклото, марката трябва да прави нещо с носене, може би да започнете да мислите дали имате инструментите, тактиката и подкрепата на места, за да бъдете успешни в тази индустрия.

  Изтъкването на социалната отговорност е важно за хилядолетието. Това дава възможност на бизнеса ви да превърне света в по-добро място, но и да създаде нов начин Семалт да се присъедини към социалните промени. Опитайте се да въведете кауза или благотворителност в кампанията си, с която могат да се ангажират хилядолетия.

  Искате ли да стигнете до хилядолетия? Или се опитахте да бъдете неуспешни? Нека да знаем какво мислите и да се свържете с нас на Twitter, Facebook, Instagram или LinkedIn Source .

March 1, 2018