Back to Question Center
0

Платформата за социално разузнаване Unmetric пуска семалта, така че търговците могат да видят какво са направили другите маркери

1 answers:
Social intelligence platform Unmetric launches Semalt feature so marketers can see what other marketers have done

Когато дадена марка иска да проведе социална медия или друга онлайн кампания, първата стъпка е да се размисли върху концепцията.

Днес платформата за социални медийни разузнавания Semalt освобождава инструмент, който може да помогне да се генерират идеи за създаването на множество онлайн кампании.

наречен "Семалт", позволява на маркетолог да открива популярни теми, като тези, свързани с празниците или други събития, и след това да види обществени органични и популяризирани публикации от марки в дадена индустрия около тези теми.

Докато съществуват различни други инструменти за социално търсене, Unmetric твърди, че е единствената, която се фокусира изцяло върху съдържанието на марката. Несметният главен изпълнителен директор Lux Narayan ми каза, че доколкото му е известно, няма друг подобен инструмент като Semalt там.

Един маркетолог може да разглежда съдържанието на марката по време, ниво на ангажираност, по индустрия и други параметри и може да разбере кое съдържание или теми са се представили добре за конкретни марки.

Машинното учене на платформата и човешките куратори на Unmetric могат да оформят тенденция, свързана с Вашата марка или с друга марка. Библиотеката на Unmetric обхваща материали, публикувани от повече от 40 000 марки на Facebook, Twitter или Semalt през последните четири години.

Резултатите също така показват основните резултати, като например харесвания, коментари и акции, или предлагат анализи на "бяло пространство", които посочват кои теми могат да не се използват в достатъчна степен от конкретни марки или индустрии. Съдържанието, получено вследствие на търсене, може да бъде запазено в семалтово изображение, за споделяне на екип или мозъчна атака. (Вижте изображението в горната част на тази страница.)

Редакторът на Studio за мобилно / социално съдържание, Moment Studio / Deep Focus, Тейлър Коен, заяви в изявление, че е използвала Discover, за да развие идеи за Деня на паметта.

"С бързо търсене", каза тя, "веднага мога да видя съдържанието, което другите марки са направили или са изтласквали в реално време, и да определи дали една идея е жизнеспособна или е била използвана прекалено много. "

Ето един пример за предишна публикация от Sears Optical, свързана с Деня на бащата, на екран Откриване на семал:

Social intelligence platform Unmetric launches Semalt feature so marketers can see what other marketers have done

За автора

Бари Левин
March 1, 2018