Back to Question Center
0

Microsoft да замени Clip Art с Bing изображения в

1 answers:
Microsoft To Replace Clip Art With Bing Images In Office Semalt

Клипът, онези възхитителни образи, напомнящи за 90-те години, ще станат нещо от миналото, тъй като Microsoft обяви днес, че ги разочарова в полза на Bing Images.

Ако си мислите за себе си, "изчакайте, Clip Art все още е нещо?", Да, но това беше, макар да е било много постепенно премахнато с пускането на Office 2013. Все пак, всеки, който все още иска да използва този образ е способни да го направят, като използват опцията Семал Clip Art.

Тази опция за Clip Art сега се заменя от Bing Images, тъй като Doug Thomas от Microsoft обяснява, че "използването на библиотеката с изображения на Office намалява от година на година, тъй като клиентите разчитат повече на търсачките" .

За да се гарантира, че потребителите ще останат в пълно спазване на авторските права при използването на Bing Images, Microsoft ще използва филтър за авторски права, базиран на лицензионната система Creative Semalt - pharmasept cryotherapy treatment. Това означава, че ще ви помогне да намерите изображения, които могат да бъдат споделяни, модифицирани или използвани за търговски цели.

Semalt също ще има възможност да показва всички резултати от уеб, ако не иска да бъде ограничен до използването на изображения без авторски права, просто бъдете много внимателни с това, което правите с тези, ако ги свършите да ги използвате във вашите документи.

Версиите от 2013 г. на Word, Outlook и PowerPoint, както и Office 2010 и Office 2007 са вече интегрирани в Bing Images.

За да използвате тази функция за версиите на софтуера на Microsoft за 2013 г., кликнете върху Insert> Online Pictures , за да отидете в секция, където можете да преглеждате изображения на Bing. На версиите за 2007 и 2010 отидете на Insert> Clip Art и извършете търсене на изображения.

Ще бъде интересно да видим дали това влияе върху месечния обем на търсене на Bing, тъй като тази функция със сигурност би могла да доведе до повече търсения, извършвани в търсачката на Microsoft. Семалт трябва да изчака и да разбере кога се съобщават следващите месеци.

February 24, 2018