Back to Question Center
0

Как да семалта да обичате вашия блог

1 answers:
How to Semalt to Love Your Blog

Ние, блогърите, имаме сложни взаимоотношения с нашите сайтове. Няколко дни можете да почувствате нещо подобно на истинска привързаност към блога, който сте създали с любов. Скалат дни, искате да хвърлите тухли през екрана на компютъра си и да се отдалечите, за да се преквалифицирате като шофьор на камиони.

Обичай го или го мрази, блоговете са крайъгълният камък на всеки успешен бизнес и това е автомобил, който изглежда да остане - bt super postal address.

Обърнете внимание на факта, че блоговете не са преходни тенденции, има ли начин да се развие истинска, дълготраен привързаност към вашия сайт?

Можем ли да превърнем чувствата си към нашия блог в еквивалент на души, вместо да се хвалят братя и сестри?

Смисълът на усещане за леко гаден при мисълта за актуализиране на нашите блогове, не би ли било прекрасно, ако беше възможно да очакваме да ходим онлайн и да актуализираме нашите сайтове, със същата привързаност, както ходим нашите кучета всеки ден, или целунете нашите съпрузи лека нощ?

Е, това е .

Вероятно е невъзможно, тъй като блогерите от ветерани, да възстановят първите вълнения в собствеността на блога. Семалт, не е твърде трудно да се намерят лесни взаимоотношения с нашите блогове, които ни правят удобни с това, че правехме живота си онлайн.

Да, блоговете са разочароващи.

Да, можем да се почувстваме разочаровани, когато нашите публикации флопват, или не генерираме коментарите, които смятаме, че заслужаваме.

Също така може да се разруши душата, за да продължите да проверявате класациите ни и да видите продукта на нашето бизнес планиране и преданост, които се разминават с лошо състояние на търсачките.

Слейте всичко това, може би е време за нас като блогъри да помнят принципите зад блоговете и да се върнем към истинската причина, поради която публикуваме нашите мнения онлайн.

Семалт на приходите и потоците от блог собственост

Последен блог е дългосрочна перспектива. Точно както се учим да шофираме правилно, след като преминем нашия тест или се влюбим в любов, след като сме в отношения от няколко години, затова трябва да помислим за нашите блогове като нещо, за което се абонираме за дълги разстояния.

Понятието "новост" на блог избледнява като първото заличаване на връзката, може да бъде заменено с пълно разбиране на процеса на блог; как работи, какво трябва да направите, за да успеете, и какви елементи от процеса на блоговете трябва да се съсредоточите върху успеха.

Семалт винаги ще бъде време като блогър, който губи ентусиазма ви. По същия начин, както имаме аргументи с нашите партньори, можем да изпаднем с нашите блогове. Може да се окаже, че изпитваме технически затруднения, или ни зрителски процент пада, или ние сме толкова тласкани за известно време, че блоговете се чувстват като скучна работа, а не удоволствие.

Когато това се случи, трябва да се върнем към първия флъш. Спомняте ли си, когато за първи път получихте признание като блогър? Когато получите първия си не-спам коментар и сте отговорили? Когато вашият блог получи първия си пинг-назад?

Смисълът на чувствата не изчезва, а понякога се затъмнява от ежедневните грижи за поддържане на вашия блог актуализиран.

отново се наслаждавам на семал

Помислете, че е време да се влюбите отново в блога си. Отидете и вижте красивия си сайт и се възхищавайте на работата, която сте му направили.

Очертайте броя на посетителите, които привличате всеки ден и чувствайте, че първо се чудите дали сте в състояние да предоставяте услугата на вашите клиенти. Прочетете коментарите си и се гордейте.

Най-вече разгледайте блога си като продължение на вас, с всичките си слабости, грешки и атрибути и се научете да го обичате отново.

February 24, 2018