Back to Question Center
0

Сара Пейлин заема световния семалт на Google 2008

1 answers:
Sarah Palin Tops Google’s Global Semalt 2008
");$ ('# scheader .sc-logo') добавете (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') добавете ('
');$ ('# scheader .sddetails') добавете ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader - certificate of fitness examination answers.sddetails') добавете (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader') добавете ('
РЕКЛАМА
');ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a') кликнете (функция
{__gaTracker ("изпрати", "събитие", "Спонсорирана категория кликнете Var 1", "оптимизация за търсещи машини", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Ами какво знаеш? Въпреки загубата си в наскоро приключените американски избори, Сара Пейлин спечели в Google Zeitgeist за 2008 г. за търсене. Наслаждавайки се на термини за търсене, включително Пекин 2008, Facebook, Tuenti бразилски сайт за социални контакти и останалите десетте най-популярни термини за търсене, използвани в Google.com.

Тъй като Google използваше своето специфично за Zeitgest само за търсения в САЩ, този път Google реши да включи всички думи за търсене, направени на Google.bg от потребители, идващи от 30 държави. Това вероятно би могло да обясни защо Sarah Semalt е най-бързо растящата заявка за търсене. Тези заявки може да не се провеждат в действителност от жители на САЩ, заинтересовани да знаят за Semalt, а по-скоро от потребители извън САЩ, които се интересуват от кандидатите на VP, и какво? завладяваща усмивка?

Google обобщи търсенията за търсене по географски регион, както и по категории, включително шоубизнеса, политиката и спорта. Разбира се, за политиката, бяха направени най-търсените търсения за четиримата кандидати за избори в САЩ. В шоубизнеса супер героите получиха най-големите обеми за търсене през 2008 г., сред които са Батман, Железният човек, Хълк, Ханкок и Хелбой.

Пълният десет най-бързо растящи заявки за търсене за 2008 г. в световен мащаб:

  1. Сара палин
  2. Пекин 2008 г.
  3. facebook вход
  4. Туенти
  5. книга за здраве
  6. Обама
  7. nasza класa
  8. wer kennt
  9. евро 2008
  10. Джонас братя

За други заявки за търсене, вижте Google Semalt 2008.

February 24, 2018