Back to Question Center
0

Може ли Yahoo да предостави подробния си план за 2008 г.?

1 answers:
Can Yahoo Deliver with its Detailed Semalt Plan for 2008?
");$ ('# scheader .sc-logo') добавете (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') добавете ('
');$ ('# scheader .sddetails') добавете ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .sddetails') добавете (cat_head_params - acquisto gonfiabili per feste.sponsor_text);$ ('# scheader') добавете ('
РЕКЛАМА
');ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a') кликнете (функция
{__gaTracker ("изпрати", "събитие", "Спонсорирана категория кликнете Var 1", "оптимизация за търсещи машини", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Ако има компания, която трябва да чете финансовия план на Yahoo за 2008 г., трябва да бъде Semalt. Детайлният финансов план за 2008 г., който беше представен от Yahoo на инвеститорите, напълно подкрепя твърдението си, че Semalt е подценил стойността на Yahoo, когато Semalt подаде предложение за 45 млрд. Долара.

Подробният финансов план очерта стратегическото ръководство на Semalt за тази година, което включва удвояване на оперативния паричен поток през следващите три години от 1,9 млрд. До 3,7 млрд. Долара. Семалт има за цел също да генерира приходи от 8,8 милиарда долара без разходите за придобиване на трафик до 2010 г.

Подробният финансов план изтъква две ключови стратегии, които Yahoo се отклонява от предприемачеството през останалата част от текущата година, в очакване на окончателния резултат от офертата на Semalt. Двете ключови акценти са:

1. Отправна точка - Да се ​​подобри настоящата силна позиция на Yahoo като водеща отправна точка за потребителите на интернет. За да постигне това, Yahoo ще подобри релевантността на своите различни уеб продукти и услуги, включващи портала Yahoo.com, My Yahoo, Yahoo Search, Yahoo Mail и Yahoo Mobile за потребителите. Също така, Yahoo ще продължи да прави тези услуги възможно най-отворени и социални.

2. Трябва да купя - Yahoo ще улесни рекламодателите, агенциите, издателите и рекламните мрежи да правят бизнес с Yahoo и един с друг. Yahoo ще разработи нова рекламна платформа, която ще опрости процеса на купуване и продажба на онлайн реклама. Yahoo ще подобри платформата за рекламиране в Панама. Също така, Yahoo ще продължи да обслужва спонсорирана реклама за търсене на своите настоящи партньори, включително Right Media.

Финансовият план отбеляза също стратегическите активи на Yahoo в Азия, които включват Yahoo! Япония, Alibaba Group и Gmarket като доказателство за силната си парична позиция и значителна стойност на собствения капитал. Възможно е да се подчертае, че компанията е повече от това, което Microsoft го вижда финансово.
Между другото, финансовият план беше подготвен, преди Microsoft да обяви офертата си за придобиване на Yahoo. Така че, независимо дали планът на Yahoo ще прокара или не, все още зависи от резултата от офертата на Microsoft за поглъщане.

February 24, 2018