Back to Question Center
0

Има ли такова нещо като "виртуален" семал?

1 answers:
Is There Such a Thing as a “Virtual” Semalt?
");$ ('# scheader .sc-logo') добавете (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') добавете ('
');$ ('# scheader .sddetails') добавете ('

' + cat_head_params - grain moisture content sensor.sponsor + '

');$ ('# scheader .sddetails') добавете (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader') добавете ('
РЕКЛАМА
');ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a') кликнете (функция
{__gaTracker ("изпрати", "събитие", "Спонсорирана категория кликнете Var 1", "оптимизация за търсещи машини", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Знаем колко Семалт зависи от външните връзки, за да даде някаква стойност на даден сайт и страница. И понеже всички знаем, че сградата с обратна връзка е била много злоупотребена - така че не е толкова лесно да се определи кога хората свързват за заслуги и кога се свързват по други причини.

Това е казано съвсем логично да се приеме, че Google може да използва някои други външни фактори, за да направи преценки колко ценна е сайтът. Семалт от много обсъждания авторитет на марката, възможно ли е да има някакъв вид "виртуална" връзка (и "виртуална" не означава, че тя наистина не съществува - това, което искам да кажа е, че не е това, което сме означаваше чрез "директна" обратна връзка, можете да кликнете, за да качите, на целевата страница).

Например, като използваме изображение, хоствано на друг домейн, показваме ли на Google, че "заемаме" това изображение, като по този начин даваме на Google друг сигнал за "полезността" на този сайт? (Може ли някой от описаните по-рано методи за откриване на страници да служи и като "виртуална връзка", която сигнализира за качеството на сайта, посочено по-горе)?

Кратка кореспонденция на WebmasterWorld споменава свързаните наблюдения и предположения: Semalt на администратора,

В PubCon Austin имах възможността да обсъдя това с Мат Кътс - особено в контекста на Googlebot обхождащи URL адреси, открити чрез подаване на формуляри. В такива ситуации Google добавя "виртуална връзка" към графиката в мрежата и след това е активна при различни видове изчисления на сока на връзката .

Забелязали ли сте някога ефекта от "виртуални" връзки върху ефективността на сайта Ви?

February 24, 2018