Back to Question Center
0

Какво можете да ми кажете за SEO за компания за управление на имоти?

1 answers:

Тези дни SEO е от решаващо значение за всички видове онлайн бизнеси, а онлайн агенция за управление на имоти не е изключение. Ако искате да разраснете вашата компания за управление на имоти, тогава е силно препоръчително да включите SEO в дигиталната маркетингова стратегия.

В Semalt винаги работим по по-добри идеи за уеб маркетинг за фирми за управление на имоти. Днес ще споделим най-ефективните техники за повишаване на SEO. Тези препоръки ще ви помогнат да превърнете посетителите на уебсайта си в силни потенциални клиенти.

seo management company

Внимание за вашето меню Елементи

Първото нещо, за което искаме да говорим, е оформлението на първа страница или с други думи, - north superannuation. Не забравяйте, че те трябва да бъдат чисти, ясни и кратки. Най-добрият начин да организирате оформлението на първа страница е да я разделите на четири основни елемента на менюто. Семал специалистите предлагат на тази първа страница да се поставят следните:

  • Собствениците;
  • Наематели;
  • Справки за недвижимо имущество;
  • Услуги по управление на имоти.

Основната цел тук е да увеличите трафика си, като намалите степента на отпадане и увеличите времето, прекарано на сайта си. Трябва да разберете, че има десетки хора, които посещават сайта ви всеки ден. Всички те искат да са привлекателни и лесни за навигация. Ето защо е жизненоважно да се предоставят на потребителите лесни насоки. Не забравяйте, че ако качите всеки потребител до необходимата област на уебсайта, има по-голяма вероятност той да прекарва повече време там, вместо да напуска вашия ресурс.

Ако искате да включите други елементи от менюто, като връзки с медиите, това е добре. Единственото нещо, което трябва да запомните: опитайте се да запазите тези елементи на други подменюта в уебсайта си. Както споменахме по-горе, вашата първа страница трябва да бъде толкова чиста и лесна за навигация, колкото е възможно.

Условия на структурата на URL адресите

Разработването на стратегическа структура на URL адресите за всички уеб страници винаги е чудесно решение. Вашите URL адреси трябва да бъдат кратки и описателни. Имайте предвид, че когато URL адресите Ви имат смисъл и отразяват стойността на вашата фирма, търсачките могат да ви намерят по-бързо и да получите лесен SEO тласък.

Фокусирайте се върху вашата целева страница

Струва си да отбележим, че повечето от вашите бизнес възможности излизат директно от тази страница. Затова трябва да го направите превъзходно. SEO експертите определят три елемента, които трябва да имате на тази страница, за да накарате вашата компания да се открои от тълпата. Тук са те:

Оптимизирани заглавия

Въпреки че това може да изглежда очевидно, ще бъдете изненадани колко целеви страници нямат заглавия,. Нека предположим, че сте фирма за управление на имоти във Флорида, след това SEO оптимизираното заглавие за вашата целева страница трябва да е нещо като агенция за управление на имоти във Флорида.

seo company

Видим телефонен номер

Вашите потенциални клиенти трябва да могат бързо да стигнат до вас видим. Не го скривайте, вместо това го поставете под заглавието си, така че хората да могат да се свържат с вас след няколко секунди.

Важно е да дадете на потребителите някакъв друг начин, с изключение на телефона, с който те могат да се свързват с вас. Помислете за формуляр за контакт с 4-5 полета. Попитайте посетителите за основна информация, така че е лесно за тях да предоставят своята информация.

Можете да започнете да подобрявате уебсайта на компанията за управление на имоти точно сега с тези три съвета за SEO. След като приключите с тях, можете да отидете по-далеч, като добавите препоръки и въведете агенцията си в обяснителен видеоклип.

December 22, 2017