Back to Question Center
0

Какво знаете за SEO за нови сайтове?

1 answers:

Ето някои съвети за правилното SEO за новинарски сайтове, тъй като такива уеб страници се нуждаят от по-голям трафик за още повече. Всичко може да бъде много просто, тъй като с помощта на оптимизацията за търсачки всеки новинарски уеб сайт може да кандидатства за този рентабилен начин за привличане на повече нови читатели и превръщането им в разширяваща се аудитория на постоянни читатели. По този начин се препоръчва да публикувате само ново и актуализирано съдържание. Вашите текстови писания трябва да бъдат информативни и винаги уникални, това е почти всички SEO за новинарски сайтове най-често се нуждае - home appraisal companies in edmonton. Но не се опитвайте да кандидатствате за техники за черна шапка, както и да предотвратите претоварването на вашите текстове с ключовите думи, връзката с спам, дублираното съдържание и т.н.

seo for news sites

По-долу са дадени няколко полезни съвета, от гледна точка на SEO за новинарски сайтове. Повечето от тях бяха изпробвани и доказани, когато имах опит да работя на уебсайт на вестника:

  • Кандидатствайте за оптимизиране на съдържанието, тъй като алгоритмите на търсачката оценяват качеството на съдържанието с по-високи ранглиста в SERP. Така че, съдържанието ви е богато, пълно, подходящо и винаги свежо, подкрепено от страхотни заглавия, описващи съдържанието на всяка уеб страница в най-добрия. Чувствайте се свободни да включите ключовите думи или ключовите фрази в текста на тялото и текста на заглавието на изображението. По този начин, имайте предвид, обаче, да поддържате правилната плътност на ключовите думи в рамките на около 2 процента от цялата текстова писмена работа. За повече информация, винаги можете да погледнете официалните указания на Google
  • Правейки SEO за новинарски сайтове, трябва да обърнете специално внимание на оптимизацията на URL-и при създаването на всяка страница или публикация. Винаги имайте двойна проверка, за да поставите правилните ключови думи или ключови фрази към всеки URL адрес, който създавате, а актуализирането на съществуващите може да е чудесна идея - полезна за вашите читатели и удобна за обхождане от роботите за търсене едновременно. Също така, като се има предвид SEO за новинарски сайтове, се препоръчва да вградите всеки URL адрес с уникален номер над три цифри в неговата дължина.

website promotion

И тук идва само най-важната насока за SEO маркери за новинарски сайтове, така че по-добре е да имате предвид следното, когато ги вграждате: 7)

  • На първо място, мета маркер като news_keywords ще помогне както на издателя (позволявайки му да определи и класифицира огромните данни), така и на действителните читатели (за по-лесно преглеждане или споделяне на информацията, например , чрез профилите на социалните връзки)
  • Не забравяйте, че единствената пунктуация, разрешена в URL адресите и мета таговете, са запетайки. Използвайте ги само за разделяне на ключови думи и ключови фрази.
  • Повечето от ключовите думи тук вероятно ще носят същата стойност, имам предвид при позоваване на SEO за новинарски сайтове
  • Сред най-полезните функции тук е възможността да се използва до 10 ключови думи като термини, напр. г. , за да създадете нов маркер за публикуваната от вас нова статия. По този начин винаги ще имате пасивна двойна проверка: ако се случи, че отделна статия се окаже неуместна за темата, потребителите бързо могат да я насочат за почти незабавно отстраняване.

    December 22, 2017