Back to Question Center
0

Как да подобря моя сайт за международни SEO?

1 answers:

Днес съвременният цифров свят на мрежата става все по-глобализиран. Започвайки от Европейския съюз, обхванат от интернет достъп с над 80%, на някои още по-напреднали държави, които го имат на около 90% от територията. Действителните цифри могат да бъдат още по-убедителни в Китай, като около 731 милиона постоянни потребители обаче представляват само половината от общата им прогноза за населението. Интернет предлага многообразие от възможности на тези собственици на уебсайтове, които искат да бъдат адресирани през границите, без културни бариери. За да успее в това, обаче, всеки онлайн предприемач трябва да има широко разбиране за различните нужди на клиентите, за да им предложи само най-търсените продукти или услуги - wildlederimitat meterware.

international seo

Същевременно създаването на подходящо съдържание става въпрос, който трябва да се има предвид. Най-често можете да мислите, че международната SEO означава просто да имате еднообразно съдържание, идващо в ежедневните английски. Но ситуацията не е толкова просто, колкото може да изглежда отначало. Работата е, че използването на основните принципи на международната SEO означава да имате предвид и да използвате правилно различните техники на приложимост и локализация, подкрепени с много технически аспекти на оптимизацията на търсенето. Освен това, от гледна точка на глобалната маркетингова стратегия, обработването на подходяща международна SEO на пълната скала може да се превърне в наистина всеобхватна и отнемаща време задача. По-долу ще погледна накратко централните схеми, за да получите по-ефективен международен SEO и да увеличите максимално търговския потенциал на почти всеки онлайн проект.

Навлизайте в всяка особеност на регионалното търсене

Мислейки глобално, ще откриете, че дори самият Google има различни типове съдържание и различни оформления, показани в страниците с резултати от търсенето (SERPs). Искам да кажа, че заявката за отделна ключова дума може да доведе до различен отговор от страна на страна. Всъщност Google има своите SERP проектирани от регионалните интереси и прави най-добре да следва най-силните местни тенденции за по-добър потребителски опит във всяка държава. Колкото до ключовите думи и скоростта на трафика, при определени ограничения, възникващи на различни езици и локални речници. Значителна част от общите ключови думи често не могат да получат чисто адекватен превод. Това трябва да се има предвид преди всичко, като се има предвид, разбира се, местното население, културните интереси и много други особености, които все още не са напълно ясни дори и на най-опитни уебмастъри. Това означава, че различните страни често могат да имат много несравними очаквания дори в рамките на една и съща индустрия. Да не говорим за международните марки, особено по отношение на това, какво точно искат да видят хората, преди да направят решение за покупка.

Развийте стратегията си за международни SEO

Преди всичко, разработването на международна SEO стратегия, нека да я приемем за даденост - класацията за определена ключова дума, например в Китай, не означава същият красив резултат навсякъде по света. В резултат на това ще трябва да започнете с местната SEO оптимизация, като започнете създаването на съдържание точно за аудиторията, която сте избрали в рамките на една държава. По този начин ще разберете основните регионални тенденции за трафика, както и особеностите в най-търсените ключови думи. Също така, ще трябва да кандидатствате за някои технически аспекти на SEO в още по-глобално ниво. Искам да кажа, че ще трябва да вградите уеб страниците си с маркери hreflang.

Най-често маркерът hreflang е част от кода, използван от Google за идентифициране на целевата страна и следователно език за съдържанието на уебсайта Ви. Това ще ви помогне да бъдете сигурни, че правилното съдържание се показва в правилния регион правилно. Например, дори и на испански език, ще има доста важни речни особености, когато персонализирате съдържанието си за самата Испания и например я показвате за аржентински потребители. Използването на маркери hreflang ще даде възможност на вашето съдържание с по-добра практическа работа на потребителите, като добавите по-голяма приложимост към вашите писания.

В същото време използването на маркери hreflang помага да се сведе до минимум потенциалната опасност от дублиране на съдържание, като се каже на Google, че конкретното съдържание е написано за различни целеви аудитории. Започнете да маркирате съдържанието си, препоръчваме да използвате формата ISO 639-1 за всеки език, в съответствие с това, че всички ваши Sitemap да не са повече от 10 000 URL адреса или да ги разделите на няколко части. По-долу са 3 основни схеми за правилното включване на съдържанието ви с hreflang тагове:

  • Вземете HTTP Header обработен с маркер hreflang, за да се уверите, че идва с всяка уеб страница

seo difficulties

Вземи стратегията си локализирана и обединена

)

Да приемем за даденост - създаването на локализация за международни SEO не означава просто превод на съдържанието за специфичните за региона уеб страници. Трябва да се изправим пред нея - създаването на надеждна локализация означава създаване на съдържание, което би било по-подходящо за тези местни интереси и тенденции в търсенето. Искам да кажа, че ще трябва да се справите с определена ключова дума за всяка страна, към която се обръщате. E. г. , ако планирате да покриете няколко местоположения с бизнеса си, предлагам да имате различни целеви страници и, разбира се, различно съдържание, за да получат по-добра видимост в местните страници с резултати от търсенето.

Никога не губете време и усилия за обединяване на глобалните, местни и мобилни оптимизационни схеми за наистина ефективна международна SEO стратегия. Предлагам изготвяне на списък с приоритети, като се започне с тези страни, които са по-склонни да осигурят повече потенциални клиенти, които търсите в рамките на вашата пазарна ниша. Например, ако сте насочени към китайски потребители, по-добре е да имате предвид, че над 95% от местните потребители на интернет сърфират онлайн чрез преносими устройства. Ето защо марки, които искат да спечелят конкуренцията, трябва да имат своето съдържание добре адаптирани по отношение на мобилната реакция.

Най-накрая никога не забравяйте да измерите резултатите от вашата международна SEO стратегия, като внимателно измервате текущото си представяне. Проверете възможно най-редовно двойна проверка за всичките си показатели в рамките на всеки целеви регион. Винаги помнете да проследявате класирането си, както и да уверите, че вашите уеб страници са правилно класифицирани за всяка страна или регион. В края на краищата, не се притеснявайте да използвате високия потенциал на НПК да се разшири в новите пазари. Правенето на правилното използване на НПК в рамките на вашата международна стратегия за SEO ще ви помогне да получите по-добро разбиране на местното поведение, тенденциите на конверсия, както и да получите по-добра сцепление в новата страна.

December 22, 2017