Back to Question Center
0

Къде се крие правилното SEO обяснение, като се има предвид търсачката за маркетинг?

1 answers:

Често чувам неудобни отговори от много бизнес лидери и дори от успешни, интелигентни и умни мениджъри. Всички те се оплакват, че са объркани с условията на Search Engine Marketing (SEM) и адекватно SEO обяснение. Всъщност и двете концепции са огромни и по този начин обикновено се споменават взаимозаменяемо от операторите в отрасъла. Нека да се изправим пред тях - повечето от тях са твърде далеч от това да бъдат наистина точни, вместо това да предизвикат много объркване - vichy purete thermale solution micellaire 3in1.

Нека най-после да изясним нещата. Да, Search Engine Optimization (SEO) и Search Engine Marketing (SEM) са наистина насочени към търсачките. Но те го правят по 2 различни начина, поне за да използват няколко различни думи. Искам да кажа, маркетингът и оптимизацията имаха много изчерпателни и широки дефиниции, да не кажат тяхното общо приложение. Предлагам да разгледате кратък списък с най-фундаменталните различия между тях, за да получите правилното разбиране за SEM, завършен изцяло с ясно обяснение за SEO.

 seo explanation

Нека да имаме сурова аналогия, за да видим разликата наведнъж. Представете си, че вашият дигитален маркетинг е автомобил. За правилна работа вашето превозно средство трябва да се грижи правилно за неговия двигател, в съответствие с поддържането, например, на постоянно подаване на гориво. Ако приемем тези изчерпателни метафори като начална точка, можем да продължим с просто сравнение. Да, моето дръзко сравнение е далеч от всякакви точни наблюдения, но те трябва да направят, поне засега.

Обслужването на двигателя ще бъде успоредно с процеса на оптимизация за търсачки. Той обхваща различни аспекти, като например проверка на налягането, маслото, нивата на водата, както и включва много други различни работи, за да запази работата на двигателя. За по-добра производителност винаги можете да получите някои допълнителни части или да замените съществуващите с по-нови. По този начин ще постигнете най-ефективното шофиране за всеки ден. Това е, което вярвам, че най-простото обяснение за SEO е. За да направим тази аналогия още по-убедителна, можем лесно да я сравним с този наистина неприятен аспект на автомобилната собственост, намразен от лъвския дял на шофьорите, ще призная.

От друга страна, търсачката за маркетинг може да се сравни с неизбежна и повтаряща се нужда поставяне на свеж газ в резервоара за гориво на вашия автомобил. Като се вземе предвид предишното позоваване на еднакво скъпоструващи работи по поддръжката за опростено обяснение на SEO, става ясно, че почти всички поддържащи и ремонтни работи могат да бъдат сведени до минимум до известна степен. Така (напр. г. , обработка на уебсайта Ви само с най-високи усилия в SEO), ще можете да отложите повечето от твърде големите разходи доста дълго, но все пак да поддържате вашето превозно средство в движение, най-малко на нивото на дъното. Зареждането на гориво за SMM, от друга страна, е все още незаменима, като по този начин остава единственият начин да се възползвате от двигателя си, да се движите където искате и когато имате нужда от всичко време.

seo marketing

Заключение

SEO и SEM работят в една и съща област. Искам да кажа повече посетители на вашата онлайн платформа. За откровено SEO обяснение, провеждането на добре оптимизиран и поддържан търговски уебсайт ще ви донесе по-качествен органичен трафик. Това е дългосрочна и трудоемка инвестиция, която успокоява стабилния ви поток от реални клиенти, а оттам и приходи. SEM залаганията на платеното търсене, от друга страна, непрекъснато се нуждаят от пари. Тя управлява трафика си веднага, затова показва непосредствени резултати, но по пътя си.

December 22, 2017