Back to Question Center
0

Къде се крие правилното SEO обяснение, като се има предвид търсачката за маркетинг?

1 answers:

Често чувам неудобни отговори от много бизнес лидери и дори от успешни, интелигентни и умни мениджъри. Всички те се оплакват, че са объркани с условията на Search Engine Marketing (SEM) и адекватно SEO обяснение. Всъщност и двете концепции са огромни и по този начин обикновено се споменават взаимозаменяемо от операторите в отрасъла. Нека да се изправим пред тях - повечето от тях са твърде далеч от това да бъдат наистина точни, вместо това да предизвикат много объркване.

Нека най-после да изясним нещата. Да, Search Engine Optimization (SEO) и Search Engine Marketing (SEM) са наистина насочени към търсачките. Но те го правят по 2 различни начина, поне за да използват няколко различни думи. Искам да кажа, маркетингът и оптимизацията имаха много изчерпателни и широки дефиниции, да не кажат тяхното общо приложение. Предлагам да разгледате кратък списък с най-фундаменталните различия между тях, за да получите правилното разбиране за SEM, завършен изцяло с ясно обяснение за SEO.

 seo explanation

Нека да имаме сурова аналогия, за да видим разликата наведнъж. Представете си, че вашият дигитален маркетинг е автомобил. За правилна работа вашето превозно средство трябва да се грижи правилно за неговия двигател, в съответствие с поддържането, например, на постоянно подаване на гориво. Ако приемем тези изчерпателни метафори като начална точка, можем да продължим с просто сравнение. Да, моето дръзко сравнение е далеч от всякакви точни наблюдения, но те трябва да направят, поне засега.

Обслужването на двигателя ще бъде успоредно с процеса на оптимизация за търсачки. Той обхваща различни аспекти, като например проверка на налягането, маслото, нивата на водата, както и включва много други различни работи, за да запази работата на двигателя. За по-добра производителност винаги можете да получите някои допълнителни части или да замените съществуващите с по-нови. По този начин ще постигнете най-ефективното шофиране за всеки ден. Това е, което вярвам, че най-простото обяснение за SEO е. За да направим тази аналогия още по-убедителна, можем лесно да я сравним с този наистина неприятен аспект на автомобилната собственост, намразен от лъвския дял на шофьорите, ще призная.

От друга страна, търсачката за маркетинг може да се сравни с неизбежна и повтаряща се нужда поставяне на свеж газ в резервоара за гориво на вашия автомобил. Като се вземе предвид предишното позоваване на еднакво скъпоструващи работи по поддръжката за опростено обяснение на SEO, става ясно, че почти всички поддържащи и ремонтни работи могат да бъдат сведени до минимум до известна степен. Така (напр. г. , обработка на уебсайта Ви само с най-високи усилия в SEO), ще можете да отложите повечето от твърде големите разходи доста дълго, но все пак да поддържате вашето превозно средство в движение, най-малко на нивото на дъното. Зареждането на гориво за SMM, от друга страна, е все още незаменима, като по този начин остава единственият начин да се възползвате от двигателя си, да се движите където искате и когато имате нужда от всичко време.

seo marketing

Заключение

SEO и SEM работят в една и съща област. Искам да кажа повече посетители на вашата онлайн платформа. За откровено SEO обяснение, провеждането на добре оптимизиран и поддържан търговски уебсайт ще ви донесе по-качествен органичен трафик. Това е дългосрочна и трудоемка инвестиция, която успокоява стабилния ви поток от реални клиенти, а оттам и приходи. SEM залаганията на платеното търсене, от друга страна, непрекъснато се нуждаят от пари. Тя управлява трафика си веднага, затова показва непосредствени резултати, но по пътя си.

December 22, 2017
Къде се крие правилното SEO обяснение, като се има предвид търсачката за маркетинг?
Reply