Back to Question Center
0

Бързи отговори на най-често задаваните въпроси за SEO

1 answers:

За да направите сайта си видим в SERP, трябва да знаете малко повече от определението за терминиране за оптимизиране на търсачките и как може да повлияе на вашите класации. За да изградите печеливша оптимизационна кампания или да наблюдавате работата на SEO специалистите си, трябва да получите по-задълбочени познания за принципите и техниките за оптимизиране на уебсайтовете. Така че нека да поговорим за важни неща за SEO, които много начинаещи имат въпроси по пътя на развитието на уебсайта, но не знаят кой да поиска пояснение.

seo frequently asked questions

Най често задавани въпроси за SEO

  • Каква е разликата между органичното и платеното търсене?

Pais или резултатите от неорганичните търсения са тези, които се появяват в горната част на страницата на SERP и имат надпис "Реклами. "В някои случаи тези резултати могат да се появяват и на страницата на SERP. Това са домейни, които рекламодателите плащат, за да се показват в ТОП на различните търсачки за съответните заявки на потребителите - ms sql bi. За да стигнете до платеното търсене, не е нужно да провеждате кампания за оптимизиране. Всичко, от което се нуждаете, е да плащате за кликване на всеки потребител върху рекламата Ви. Този вид платена реклама се нарича реклама с плащане на кликване и се използва за привличане на нови посетители от търсенето и повишаване на честотата на кликване.

Органичното или неплатеното търсене се отнася за органичните резултати, които се появяват в търсачките чрез качествена оптимизация на уебсайтовете. Уеб-източник, който се намира в горната част на органичното търсене, може да се отличи с уместността, качеството и оптимизацията на SEO. Уебсайт с най-висок рейтинг трябва да бъде разработен според всички стандарти за търсачки. Като води в органичното търсене, повишавате шансовете си да подобрите осведомеността си за марката и да привлечете качествен трафик, който ще се превърне в продажби.

  • Колко трябва да плащам за SEO услуги?

Цената на услугите за оптимизация за търсещи машини може да варира драстично в зависимост от вида на бизнеса ви, пазарната ви ниша и размера на оптимизацията (местни, национални, глобални). Освен това цената зависи от авторитета и репутацията на доставчика на услуги за оптимизация. Ако това е дългогодишна добре позната в света дигитална маркетингова агенция, тогава най-вероятно цената на услугите им ще бъде по-висока от средната пазарна цена. Всичките ви инвестиции обаче ще бъдат изплатени в пикапи. Ето защо не трябва да сте скептични относно цената на кампанията за оптимизиране на качеството.

Не падайте за компании, които предлагат SEO на много достъпни цени. В повечето случаи има непрофесионален подход и измами зад него. Обикновено тези компании използват черно-шапка SEO техники за постигане на бърз резултат. Това обаче може да доведе до намаляване на санкциите и класациите на Google.

seo questions

  • След като започна SEO, колко трябва да изчакам, за да проверя първите положителни резултати?

SEO е отнемаща време процедура, която изисква време и усилия. Тя не може да бъде изпълнена през нощта. Отнема от 6 до 9 седмици, за да се внедрят всички основни стратегии за SEO и няколко месеца след като всички изменения са посветени на актуализациите за маркетинга. Търсените роботи се нуждаят от известно време, за да анализират и индексират промените в уебсайта Ви, за да направят сайта Ви на по-висока позиция в SERP. В зависимост от пазарната ниша, размер на сайта и качество на оптимизацията, отнема от 6 до 9 месеца, за да започне да наблюдава първите позитивни SEO резултати.

December 22, 2017