Back to Question Center
0

Как да подготвим сайт за оптимизиране на търсачките?

1 answers:

Представете си ситуацията, в която сте преведели мечтата си в реалност и стартирахте свой собствен уебсайт. Сега е време да подобрите присъствието си онлайн и да привлечете потенциалните си клиенти към новия си домейн. Разбира се, промоцията на уебсайта Ви не може да бъде извършена в рамките на един ден, тъй като е необходимо известно време, за да могат роботите за търсене да индексират вашия домейн. Можете обаче да повлияете на този процес, като използвате оптимизация за търсещи машини. Тъй като SEO е времеем процес, няма да получите незабавни резултати. Въпреки това, първите подобрения на оптимизацията, които направите след стартирането на вашия уеб източник, могат да окажат значително влияние върху вашия онлайн бизнес потенциал - steppstoffe baumwolle auf. Например правилната селекция на ключови думи има голямо влияние върху бъдещото Ви онлайн присъствие, тъй като потенциалните Ви клиенти ще намерят сайта Ви по тези думи за търсене. Трябва да създадете добра кампания за оптимизация наведнъж, за да спестите време в бъдеще и да намалите нуждата от коригиране на грешки в уебсайта.

how to search engine optimization

В това ръководство ще имате няколко съвета за тези собственици на сайтове, които са пуснали своите уеб източници. Следните съвети ще ви помогнат да създадете добра стратегия за оптимизиране на търсещите машини всеки път, когато стартирате нов уебсайт, за да се уверите, че е проектиран от самото начало, за да привлече качествен трафик от търсачките.

Как мога да SEO моя наскоро стартиран сайт?

  • Целеви ключови думи

Трябва да структурирате уеб сайта си за подходящи ключови думи,. Всяка страница на сайта Ви трябва да е насочена към собствения си набор от подходящи ключови думи с голям обем, за да помогне на ботове за търсене да анализират съдържанието ви. Трябва да разбиете структурата на уебсайта си в няколко различни категории. Всеки тип трябва да е насочен към различен термин за търсене, за да увеличи шанса си да стигнете до Google TOP чрез различни свързани заявки. Структурирането на уебсайтове има много предимства. На първо място, тя създава ясна тема и целеви термин за търсене за всяка уеб страница, вместо да има основната страница да е насочена към няколко ключови думи. Този вид насочване предлага максимално уместност на уебсайта.

  • Удобно за потребителя оптимизирано съдържание

. Оптимизираното генериране на съдържание е част от оптимизацията на място. Това означава, че собствениците на уеб сайтове могат напълно да контролират тази част от SEO. Така че, преди да започнете ефективни SEO усилия, уверете се, че съдържанието ви е добре структурирано и свързано с вашата индустрия и ангажираност. Освен това, трябва да включите съответни ключови думи в съдържанието си, за да станат видими за търсене на ботове. Препоръчвам ви да поставите ключовите думи с най-висок обем и за постигане на трафик в заглавията и в началото на параграфа. Освен това можете да ги използвате в описанията и ALT.

Според последните проучвания Google класира по-високо тези страници, които съдържат повече от 2000 думи, а след това страници с кратко и леко съдържание, тъй като те обикновено не носят полезни за средните потребители ' информация. Ето защо аз препоръчвам да пишете 2-3 страници дълги статии със строго структуриране, например, стъпка по стъпка ръководства, уроци или съвети. Изследванията също така показват, че дълго и средно съдържание е по-вероятно да получат връзки, отколкото кратки текстове. В крайна сметка това ще ви помогне да изградите по-голям брой входящи връзки към всяка страница.

December 22, 2017