Back to Question Center
0

Какви са най-добрите SEO тактики за по-голям трафик?

1 answers:

Ето някои доказани тактики за SEO за по-значим трафик и процент на реализация. Не забравяйте да проверите следните шест лесни стъпки:

  • Проучете потребителските данни

Забравете за оптимизацията за търсачки за основно техническа концепция. Да, основната цел на лъвския дял на SEO тактиката е постигането на по-добро разпознаване от търсачките. Същевременно оптимизацията на търсенето е насочена към удовлетворяване на реалните нужди на вашата целева аудитория; Искам да кажа просто да разбера какво търсят хората и да ги дадат на вашето съдържание. Така че, колкото по-добре познавате аудиторията си, толкова по-качествен потребителски опит ви предлагате - oculos esportivo ray ban. И това трябва да доведе до по-високо класиране в SERPs. Най-лесният начин да се справите с това е да говорите директно с посетителите си и предлагам да отговорите на най-честите им въпроси по съответната тема, подкрепени с останалите потребители, които предоставят и техните решения. Също така, би било много добра идея просто да копирате и поставите някои от основните въпроси, за да ги използвате директно за заглавията на блоговете си.

seo tactics

  • Работа върху целевите страници

Най- често, когато връзките ви се показват в списъка със SERPs хората се насочват към началната страница на уебсайта или към поддържащия ви блог. Но ако имате работа с търговски проект, например онлайн магазин, по-добре е да имате уникална и добре оптимизирана целева страница, за да генерирате по-добри продажби или повече последователи. Създаването на целева страница означава, че имате отделна уеб страница, задвижвана от конкретна тема. Що се отнася до SEO тактиката на целевата страница, препоръчвам тук да правите стъпка по стъпка всички оптимизационни работи. На първо място, преди да започнете да създавате целева страница, ще трябва да избирате ключова фраза с дълга опашка. По този начин, работи върху заглавието и мета описание. Поставете целевата си страница на поне 2000 думи, тъй като това е доказано сладко място за по-високо класиране в резултатите от търсенето с Google. Не скъпете да инвестирате някаква справедлива сума в професионален уеб дизайн. Най-сетне опитайте да имате препоръки за целевата си страница и да се наслаждавате на престоя си на трона.

Добрите SEO тактики за съдържание се основават на една проста идея - съдържанието е крал. Да, сериозен съм тук, тъй като това е наистина разумна идея да се занимаем усилено със съдържанието ви, за да постигнем най-доброто качество на писанията с чудесен практически потребителски опит. Въпреки това може да е доста изчерпателен и отнемащ време труда. Вместо да правите това, предлагам да кандидатствате за по-интелигентни тактики за SEO за текстовите ви произведения. Просто използвайте същото съдържание, преформулирано в различни форми, например, за да се показва за по-ефективна и удобна употреба. Искам да кажа, че можете лесно да преработите вашите блог постове (поне частично) в ценни видео уроци, вълнуващи презентации, фини podcasts и infographics, или някои поддържащи материали в PDF формат. За да постигнете максимален ефект, правете такива неща полезни за споделяне на данни, за да спечелите повече връзки и трафик. Никога няма да съжалявате, че прекарвате време в това.

December 22, 2017