Back to Question Center
0

Как да се възползвам максимално от моя бизнес с инструменти за SEO и съвети?

1 answers:

Тези дни най-много компании разбират основната концепция за оптимизация на търсачките и дори нейните особености. Въпреки това, не всички от тях знаят как да използват SEO ефективно. Когато става въпрос за изграждане на печеливша SEO стратегия, повечето онлайн търговци не знаят откъде да започнат. Тъй като успехът в оптимизацията на търсачките зависи от способността ви да работите ефективно, трябва да знаете някои хакове, които ще ви помогнат да въплътявате SEO идеите си в реалност - servidores virtuales windows baratos.

seo tools and tips

За да направите ефективен SEO, трябва да бъдете изключително ефективни с изпълняваните задачи. Ако продължавате да работите ръчно без план, няма да можете да отидете по-дълбоко в дигиталната маркетингова сфера. Ето защо трябва да оцените помощните инструменти и скриптове. В тази статия ще разгледаме по-отблизо ефективните инструменти за SEO и съветите, които могат да ви помогнат да увеличите производителността на оптимизацията.

Добавка за електронна таблица в Google Анализ

За да можете ефективно да работите, трябва автоматично да извлечете данни от Google Анализ и да ги отчитате автоматично. Собствениците на уебсайтове, както и специалистите по SEO, провеждат редовни месечни отчети. Това е една от най-повтарящите се задачи, която отнема много време. Обикновено експертите прекарват ден или дори повече, за да извлекат всички необходими данни от Google Анализ.

Те трябва да бъдат изключително внимателни при извличането на аналитични данни, тъй като грешките в аналитичните отчети могат да им струват репутация на уеб сайт. Ето защо уеб администраторите винаги проверяват сегментите, които прилагат, и показателите, които анализират. Това е умно да се автоматизира тази част от работата, тъй като тя ще ви помогне да спестите много време отстраняване на грешки в докладите. Като цяло аналитичните отчети могат да бъдат пренесени на следващото ниво с добавката на Google Анализ за листове. С добавянето на това полезно разширение към Google Анализ ще можете да изтегляте данни директно от приложния програмен интерфейс (API) на Google Анализ. В началния етап ще трябва да конфигурирате кои аналитични данни трябва да се изтеглят. На втория етап можете автоматично да изготвите отчет. Тази рамка за отчитане ще ви помогне да намалите значително времето за събиране на данни от GA значително.

seo semalt

Semalt Auto SEO

Всяка печеливша стратегия за оптимизация на търсещи машини може да избегне процес на ключови изследвания. Тъй като качеството и подходящите термини за търсене са в основата на кампаниите за оптимизация, трябва да проведете задълбочено проучване на вашата пазарна ниша и конкурентен анализ. За да се опрости този процес и да се повиши качеството на насочените ключови фрази, трябва да използвате специални инструменти за ключови думи като инструмента за планиране на ключови думи на Google и инструмента за семалтов SEO оптимизация. Последният може да ви помогне да извършите автоматичен анализ на уебсайтове, за да премахнете всички съществуващи грешки. Освен това, този инструмент дава възможност да изберете най-голям обем и подходящи за Вашите индустриални ключови фрази въз основа на вашите пазарни нишови анализи.

Semalt Auto SEO е много удобен за потребителя инструмент и отнема само няколко минути, за да разбера как функционира тази система. Веднага след като се регистрирате в системата, анализаторът на уебсайтове ще даде кратък доклад относно кореспонденцията ви със съществуващите стандарти за търсачки. След това, системата ще ви предостави списък на съществуващите грешки на вашия сайт. В същото време SEO инженер ще направи списък с генериращи трафик и подходящи ключови думи, които да ви помогнат да насочите потенциалните си клиенти. Тези инструменти също така осигуряват естествени връзки, основаващи се на уебсайтовете, свързани с ниша. Той идва с уникално поколение съдържание, което в комплекса осигурява печеливш резултат. Връзката на сградата се осъществява постепенно в съотношение: 40% - котвени връзки, 50% - не-котвени връзки и 10% връзки.

December 22, 2017