Back to Question Center
0

Как да запазите напредъка си в SEO, ако промените домейна?

1 answers:

Добре оформено решение за промяна на име на домейн е голямо, със сигурност. Но като се имат предвид обичайно настоящите термини, захранвани с бюджетни проблеми, възникващи по пътя към пълното възстановяване на изпълнението, много от нас могат да се чувстват разочаровани.

seo change domain

Сред най-реалистичните резултати, които се случват при SEO след смяна на домейн, е временната загуба на органичен трафик. Такива щети обикновено се оценяват на 5-20% и се очакват за трафика на уебсайта, поне през първоначалния период до 3-4 седмици, обикновено необходим на Google за обхождане на ботове, за да изучават новите URL адреси, пренасочванията или всяка друга извън страницата актуализации - gestion de personnel logiciel gratuit. Първо, се чувствайте спокойни, тъй като този период трябва да бъде достатъчно категоричен, за да компенсирате загубите си. По този начин препоръчвам да кандидатствате за кампания за НПК, насочена към търговската ви марка, както и основните невалидни елементи, приложими за търсене.

Най-често лъвският дял на уебмастъри и уеб разработчици ще започнат да приемат евентуално след терапия, като започват възстановяване,. Но може и да направиш крачка по-далеч. Искам да кажа, че можете да отидете на някои предварителни работи, които правят всичко възможно да помогнете на самия Google, както и на останалите търсачки, да разберете по-добре какво ще се случи и да реагирате адекватно. Така че, можете да запазите вашия напредък в SEO обръщане на домейн промяна и цялата бъркотия около него в безпроблемна процедура. Предлагам да се почувствате като шеф, просто като следвате тези проактивни стъпки:

  • Възстановяването на вашите връзки въз основа на другите уебсайтове с високи нива на авторитет е брилянтна идея. Докато сте заети с актуализирането и възстановяването на текущите си препратки в Интернет, не се колебайте да интерпретирате необходимостта от промяна на домейна, тъй като някои големи нови възможности. Искам да кажа, че можете лесно да набирате по-свежи препратки през седмиците след смяната на домейна. По този начин ще изпратите още по-точни и полезни сигнали до Google. И това ще бъде наградено с по-високо класиране в SERP в края на краищата.

change domain

  • Не забравяйте да се върнете за старите си препратки преработени с новите URL адреси. Основната идея тук е да възстановите пълния набор от качествени препратки, като в същото време намалите броя пренасочвания към домейна. Правейки го, обхождайки се в интернет с помощта на специален инструмент (аз използвах да разчитам на ahrefs), намирам вашите препратки с най-силния авторитет. След като се намират, уверете се, че сте извършили усилие за аутсорсинг, като използвате имейл, за да поискате актуализация за всички тях.
  • Най-сетне не забравяйте да популяризирате новото име на домейн чрез социални медийни канали. По този начин започнете с актуализирането на URL адреса на уебсайта си и самото търговско име на марката (ако е приложимо) на най-популярните и свързани с тях рамки. Също така би било много добра идея да обявим промяна на домейна за събитие на някои от социалните ви медийни канали. Това ще ви помогне да информирате аудиторията, че само вашият домейн ще се промени, но високите стойности на вашите продукти или услуги ще бъдат еднакви все пак.
December 22, 2017