Back to Question Center
0

Можете ли да ми обясни необходимостта от регистрация на търсачката?

1 answers:

Има три най-широко използвани търсачки, където трябва да изпратите сайта си - Google, Bing и Yahoo. Ако вашият уеб сайт се появи на първата страница на SERP на всички тези търсачки, това е добър знак за вас, който показва, че вашият сайт е добре оптимизиран и изпратен. Ако обаче не се появи близо до ТОП, това означава, че вашите потенциални клиенти не могат да намерят вашия уеб източник и губите възможността да увеличите приходите си и да подобрите разпознаването на вашата марка - unclaimed superannuation new zealand. За да подобрите тази ситуация, трябва да направите редизайн на уебсайт, да проведете печеливша промоционална кампания и отново да изпратите уеб източника си до търсачките.

search engine registration

Защо трябва да изпращам сайта си на търсачките?

Представете си сценария, който вече сте оптимизирали вашия сайт и дори сте направили редизайн на сайта, но вашите класирания са все още ниски. Каква може да е причината за това? Ще ти кажа тайна защо имаш толкова лоши резултати. Търсачките не могат просто да оценят SEO усилия, тъй като не изпращате сайта си в техните системи. Чрез изпращането на сайта Ви на търсачките се включва в тях и може да привлече качествен трафик в мрежата за търсене. Освен това получавате възможност да показвате на търсачките всичките ви актуализации и промени в уебсайта веднага щом ги приложите. Собствениците на уебсайтове се възползват от изпращането на своите уеб източници към търсачките, тъй като могат да подобрят класирането си и да повишат процента на реализация.

Как да се регистрирам в търсачките?

  • Google

Достатъчно е да изпратите сайта си до Google. Необходимо е да плащате такси или да попълвате дълги формуляри за регистрация. За да изпратите сайта си до Google, трябва да настроите сайта си с Google Search Console. След това трябва да отидете на уеб страницата на Google за изпращане на URL. За да завършите тази задача, трябва да поставите URL адреса на уебсайта си в полето за търсене, да потвърдите, че сте човек, като поставите чек "Аз не съм робот" и кликнете върху "Добавяне на URL. "Освен това е препоръчително да подадете карта на уебсайта си чрез Google Search Console.

search engines

  • Bing

Можете да изпратите сайта си на Bing по същия начин,. За да регистрирате сайта си с тази система, трябва да отидете в инструмента за уеб администратори на Bing и да се регистрирате там като потребител. Веднага след като сте получили данни за вход, трябва да въведете URL адреса на началната страница и да кликнете върху бутона "Изпращане". След процедурата за изпращане трябва да потвърдите собствеността си върху домейна. За да завършите процеса на потвърждение, трябва да добавите част от HTML кода в заглавката на сайта си.

  • Yahoo

Отскоро Microsoft притежава и търсачките на Bing и Yahoo. Това означава, че когато изпратите сайта си до Bing, ще се появи и в резултатите от търсенето в Yahoo. В миналото процедурата за подаване в Yahoo беше платена. В днешно време обаче тази директория вече не е налице.

December 22, 2017