Back to Question Center
0

Какви стъпки за ефективна оптимизация за търсачки трябва да предприема?

1 answers:

Ефективната оптимизация за търсещи машини (или SEO) изисква основни познания за алгоритми за актуализиране, които Google идва редовно. Всеки специалист по SEO трябва да има способността да разграничава коя от десетте съществуващи стратегии да се прилага, за да постигне крайната цел до края на SEO кампания. Това знание ще ви помогне да бъдете по-добре да решите кои стъпки да предприемете за ефективна SEO.

В днешната статия експертите от Семалт ще ви разкажат за най-ефективните стратегии за оптимизиране на търсещите машини, които работят през 2017 г.Прочетете, за да ги познаете всички - kelley blue book heavy equipment. Така че, нека да започнем.

effective search engine optimization

Три методологии, които могат да се приложат чрез SEO

1. Фокусиране върху латентно семантично индексиране

Латентно семантично индексиране, известно още като LSI, е популярен SEO метод, който цели да определи връзката между понятията и термините в съдържанието. Тя помага на Google и други търсачки да различават многото значения на определени думи и фрази.

Просто казано, LSI търси синоними, свързани с ключовите думи в уеб страницата.

Въпреки че LSI е бил използван преди повече от 20 години, тази практика все още е от полза за днешната SEO. Ключовите думи за LSI са добри при подобряването на класирането на уеб страниците ви в Google. Нещо повече, те повишават възможността, че рангът на Вашия ресурс ще продължи дълго в SERP, както и да защити сайта ви от наказание.

2. Поставете ключови думи в заглавията

Това също е много полезно за по-добри резултати в SEO, въпреки че е представено за първи път в края на 90-те. Повечето SEO специалисти предлагат включването на тази стратегия в ежедневните Ви дейности, тъй като търсачките очакват заглавията да включват улики към основните теми на страницата.

В продължение на години, само съответните маркери заглавие за SEO са H1 и H2. Нещата се променят с течение на времето. В днешно време има 6 заглавни маркера, вариращи от H1 до H6 - всеки от тях има намаляващо значение. H1 е от най-голямо значение, трябва да се прилага само веднъж на страница, обикновено за заглавието на публикацията. Всеки следващ елемент от заглавието трябва да се прилага като подкатегория на горния елемент.

3. Обмислете връзката със сайтовете на властите

Няма отричане: изходящите връзки подобряват класирането и авторитета на уебсайта Ви, ако се използват правилно. С прости думи, изходящите връзки са тези връзки, които сочат към друг домейн от уебсайта Ви. Свързването с сайтовете за авторски права помага на Google да разбере вашата ниша, както и да повиши качеството на сайта Ви, което играе основна роля в SEO сайта ви.

Свързването с сайтове за авторски права е един от най-добрите начини да имате връзка с онлайн бизнеса, който има една и съща ниша.

seo steps

Опаковка нагоре

Оптимизирането на SEO не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Придържането към горепосочените препоръки ще ви помогне да създадете по-добра SEO стратегия, отколкото тази, която прилагате понастоящем.

В случай, че имате въпроси или искате да споделите вашите ефективни SEO техники с нас, не се притеснявайте да се свържете с екипа на Semalt. Ние обичаме да чуваме от нашите читатели!

December 22, 2017