Back to Question Center
0

Какви са най-често задаваните въпроси към търсачките?

1 answers:

Въпроси или заявки за търсещите машини са думите или фразите, които съответните потребители въвеждат в полето за търсене, за да получат най-подходящите за резултатите от търсенето на заявки. Търсещите заявки могат да бъдат разделени на три основни категории - навигационни, информационни и транзакционни. Това разнообразие от въпроси ни позволява да разберем нашите потенциални клиенти, търсещи поведение и намерение. Нека да разгледаме по-отблизо тези въпроси за търсачките - kosten fã¼r einlagerung von mã¶beln.

  • Навигационни

Въпросът за навигация се отнася до към типа на заявката, когато потребителят знае какъв източник би искал да открие. Той просто вмъква определен URL адрес в полето за търсене и получава подходящ резултат. Правилните заявки за навигация имат ясно намерение и ако сайтът ви не е в ума на даден потребител, сайтът ви ще бъде незабелязан.

Би било доста сложно да се изгради стратегия с този тип заявка. Ако обаче се съсредоточите върху подобряването на разпознаването на марката, удвоявате шансовете си. Средният брой резултати, които се появяват на първата страница на Google SERP, когато става дума за навигационна заявка, е седем. Google предприе тази стъпка, тъй като изглежда безполезно да показва повече от седем резултата, ако потребителите в повечето случаи кацнат на ТОП един резултат. Възможно е обаче някои заявки, които се появяват навигационни, да не са от този тип. Например не всички потребители, които търсят заявка "Instagram", трябва да намерят това мултимедийно приложение. Някои от тях биха искали да прочетат някои свързани статии или информация относно някои настройки или актуализации на Instagram. Ето защо трябва да сте сигурни, че имате подходяща навигационна заявка, която се показва както в платени, така и в органични резултати.

  • Информационни

Информационна заявка е когато потребителят просто иска да намери отговор на своя въпрос или да реши някакъв проблем. Няма значение за него какъв сайт ще бъде изправен. Има единственото изискване този уеб източник да бъде максимално подходящ за заявката му. Информационната заявка е най-широкото разпространение и често се използва от средните потребители. Основната цел на оптимизацията на търсещите машини е да привличат потребители, които търсят качествено съдържание с помощта на информационни заявки. Ако имате уникално и ангажиращо SEO съдържание, което може да помогне на потребителите да решат проблемите си, тогава най-вероятно вашият уеб сайт ще получи много качествен трафик, който може да се превърне в продажби. Трудно е да се спечели печалба от информационните запитвания, тъй като първите позиции на SERP, в този случай, обикновено се натрупват в Google Knowledge Graph answers и Wikipedia articles. Много потребители обаче биха искали да получат по-задълбочена информация по темата. Това е вашият шанс да увеличите процента на кликване и реализация. За да насочите трафика към уеб източника си, можете да използвате публикациите в блога с качествена информация и съвети. Освен това е умно да пишете подробни ръководства стъпка по стъпка и дизайнерски описателни видеоклипове.

search engine

  • Транзакционни

. Звучи като "да си купиш нещо" или "да поръчаш нещо. "Освен това транзакционните заявки могат да включват точни търговски наименования като" устройства на Apple "или" смартфони Samsung ". "Много местни търсения като" най-близкия азиатски ресторант в Чикаго "също са сделки. Темата за транзакции е най-търсената за печалба заявка, която дава възможност на онлайн търговците да набират пари онлайн. За да получите най-висока възвръщаемост на инвестициите, собствениците на уебсайтове се отнасят до оптимизиране на търсачките и реклами с плащане на кликване.

December 22, 2017