Back to Question Center
0

Евтините SEO услуги за малкия бизнес са безопасни?

1 answers:

Докато "ниска цена SEO = опасност" е по-скоро мит, отколкото истинско изявление, случаи на лошо SEO за евтина цена не е необичайно. Малките фирми могат особено да се отнасят към този проблем, тъй като много агенции за SEO с ниска цена обикновено ги насочват към местни предприятия и много от офертите им звучат много привлекателно за електронни магазини и сайтове, които се опитват да популяризират в силно конкурентни ниши.

low cost seo services for small business

След тези ниски цени SEO предлага сляпо може да доведе до тези последици:

  • Наказание за Black Hat SEO - linea fotografia. Много агенции за SEO, които съзнателно нарушават указанията на Google с ключови думи, спам, скрити текстове, входове и други лоши практики обикновено предлагат ниски цени за услугите си. Това е част от капана им: те обещават мощен тласък на привлекателна цена и осигуряват обещания тласък. Подобна политика им носи много неопитни собственици на сайтове, които не са наясно, че ръстът на класациите, постигнат чрез Black Hat SEO, е временна и основен спад е неизбежен.
  • Стагнация. Понякога можете да намерите ниски разходи SEO услуги за малкия бизнес или големи компании, които не са Black Hat. Вместо това те са ограничени в опциите за популяризиране и всички стъпки се изпълняват от неопитен екип. Следователно, след като постигнете определена точка, кампанията Ви просто замръзва там, тъй като вашите SEO куратори не знаят откъде да отидат от тук. Също така те просто не могат да имат средства за напредък, тъй като ниската цена = ниска заплата.
  • Ниско качество на съдържанието. Съдържанието играе основна роля в оптимизирането на ключови думи, изграждането на връзки и увеличаване на процента на реализация. Ако обаче съдържанието ви не е уместно, уникално или интересно за четене, вмъкването на ключови думи и връзки няма да увеличи ранга ви. За съжаление, copywriting, включен в нискотарифните SEO услуги за бизнеса рядко предполага изследване и редактиране, тъй като този екип обикновено не разполага с опитни писатели. Ето защо не очаквайте страхотни резултати от съдържанието, което сте платили 10 $ за.

Тази информация не означава, че трябва да избягвате "достъпни" и "евтини" SEO на всяка цена. Това, което трябва да направите, е да сте наясно с рисковете, свързани с търсенето на евтини SEO услуги за вашия малък бизнес. Цената на достъпни цени не винаги е равна на евтина, а стабилната ценова политика не е синоним на измама. Въпреки че има лоши агенции, които развалят репутацията на фирмите за SEO, ще ви помогнем да намерите отличията.

low cost seo for small business

Евтини срещу достъпни: каква е разликата?

Възможно е да се намери добра SEO за адекватна цена от безброй агенции с ниско качество. Не е нужно да сте SEO гуру или да имате детектор на лъжа под ръка. Подробно проучване е повече от достатъчно.

  • Съставяйте списък на SEO агенции, които предлагат ниска цена професионална помощ за малки онлайн фирми;
  • Сравнете разходите и гамата от услуги, които предлагат за тази цена.
  • Погледнете начина, по който те се промотират: ако обещават бързи резултати и преизпълняват, обещанията им вероятно няма да бъдат добри;
  • Вижте дали всички агенции имат портфейл. Прекоси компаниите без едно. След това проучете проектите, на които фирмите са работили, за да оцените техния опит. Можете също така да посетите сайтовете, на които агенциите са направили SEO, за да видят колко добре се борят срещу конкурентите си.
  • Свържете се с експертите от всяка агенция и вижте какъв вид впечатление правят, независимо дали са уверени и приятелски или тайни, двусмислени и бързат да ви накарат да купите продуктите си. Задавайте им въпроси, които биха разкрили знанията им за насоките на Google, процеса на популяризиране и SEO техники. Дали те бързо ви обещават резултати, без дори да питат повече за вашия сайт? Очертават ли те количествени и краткосрочни резултати?
  • Проучете обстановката и биографията на компанията. Докато агенциите с 5 годишен опит са за предпочитане, не бързайте да отпразнувате 1-3-годишни фирми. Много млади компании са основани от експерти, които са работили в продължение на 10 години. Тази точка трябва да се спомене и в биографията и блога на компанията, ако има такава.
  • Проверете отзивите. Обикновено всички надеждни компании пускат своите рецензии на сайта си или имат сметка в уебсайтовете за преглед, за да позволят на потребителите да оставят обратна връзка и да отговорят на тях. Ако една агенция, която предлага ниски разходи SEO услуги за малък онлайн бизнес, избягва взаимодействие с коментари, вероятно не е безопасно да се справят с.

Днес компаниите в SEO идват в голямо разнообразие и подход към ценовата си политика по различен начин. Следователно, вместо незабавно да се отдръпнете от екипите за SEO, които предлагат евтини решения, направете проучване и вижте истинския баланс на цената и качеството. В противен случай може да сте пропуснали някои невероятни сделки!

December 22, 2017