Back to Question Center
0

Как мога да спечеля пари, препродават SEO програми?

1 answers:

Съществува общ сценарий за много теснолинейни цифрови агенции, когато даден клиент поиска тогава услуги за SEO и те се съгласяват да помогнат, тъй като нямат достатъчно опит в тази област и дори професионални членове на персонала. Ние можем да разберем тяхното решение, тъй като те просто не искат да загубят клиента. В продължение на няколко месеца те се борят да получат трафик към уебсайт и да подобрят класирането си. Въпреки това, те не могат да получат положителен резултат, тъй като имат малък опит в тази област. Ако не искате да губите време обучение SEO, има изход. Можете да намерите добър дистрибутор на SEO - high pr do follow.

seo reseller program

По принцип, един дистрибутор на SEO е лице или агенция, която предоставя широка гама от SEO услуги с достъпни цени. Дистрибуторът за оптимизация за търсачки ще ви помогне да прехвърлите цялата оптимизационна кампания на вашите клиенти. SEO дистрибуторът ви дава повече време, което можете да посветите на основната си компетентност и да постигнете най-добри резултати на вашите клиенти.

В тази статия ще намерите полезна информация как да намерите подходящия дистрибутор и как да се възползвате от неговите услуги.

Защо трябва да използвате програма за дистрибутори на SEO?

  • Продажби

На първо място, добър търговец на SEO може да ви предостави силни умения за продажби. Тъй като вашата работа е да не продавате оптимизационни услуги, а да продавате идеи за оптимизация, трябва да сте в състояние да отговорите на вашите клиентски въпроси относно процедурата за оптимизиране на уебсайта си и SEO тактиките, които прилагате, за да получите положителен резултат. Бъдете готови да предоставите на клиентите си месечни отчети за SEO и технически познания.

  • Обслужване на клиенти

Ако вашата SEO риселър програма включва само бели шапки SEO услуги, няма какво да се притеснявате. В този случай вашите клиенти никога няма да знаят, че сте възложили някои аспекти на оптимизацията. Това означава, че отрицателният опит на клиентите във вашата компания ще се отрази на вас, а не на вашата програма за дистрибутори на SEO. Ето защо трябва да сте внимателни, докато избирате един търговец на SEO.

  • Знания за продуктите

Трябва да сте наясно с общите SEO идеи и стратегии,. Това ще ви помогне да звучи убедително и професионално. Освен това тя ще ви помогне да насочите клиентите си към стратегиите, от които се нуждаят, за да направят бизнеса си проспериращ. За да сте сигурни, че знаете достатъчно за предоставените стратегии за SEO, трябва да изберете програма за дистрибутори на SEO, която ви предлага редовно обучение и не оставяте сами.

seo reseller

  • SEO е скъпа афера

. Средният SEO консултант в САЩ получава 150 $ на час и повече в зависимост от нивото на неговата компетентност. Така че, ако решите да си възложите SEO, трябва да сте готови да платите повече от 100 $ на час, за да получите положителни резултати. Можете да се възползвате от аутсорсинг SEO, тъй като тя ще ви помогне да спестите пари на експертни заплати и да привлечете повече заинтересовани клиенти.

December 22, 2017