Back to Question Center
0

Има ли някакви стратегии за Twitter SEO?

1 answers:

През 2017 г. SEO се превърна в огромен маркетингов канал. Днес оптимизирането на търсещите машини не е само за получаване на ресурси, класирани от търсачките. За по-добро разбиране на това какво е SEO, първо трябва да разберете в какви начини социалните медии влияят SEO.

Вече е доказано, че ангажирането на социалните медии е неразделна част от високото класиране на уебсайта - oktoberfest vier meiler. Социалните сигнали дори могат да увеличат местните си SEO класации.

twitter seo

Работи по следния начин: размерът на вашата общност и ангажираността й са ценни показатели за стойността и качеството на вашето съдържание. Нещо повече, съдържанието от социалните медии често се показва в резултатите от търсенето с Google. Ето защо огромното насочване на Twitter и ангажирането с съдържанието на вашата марка са от голяма полза за вашия бизнес.

Така че, днес, Semalt експерти ще ви кажа за най-ефективните съвети за вашия Twitter SEO оптимизация. Прилагайте ги на практика, за да разширите вашето бизнес развитие.

Twitter SEO Essentials трябва да знаете

1. Разработване на ефективна стратегия за SEO Twitter


Първото нещо, което трябва да направите, е да създадете успешен стратегически план. Като правило, стратегиите започват с общи цели. Определете основната си цел, като определите какви резултати очаквате от използването на Twitter за маркетинг. Може би се стремите да повишите осведомеността за марката, да продадете нова услуга или да увеличите трафика в блог?

След като свършите с идентифицирането на целта си, следващата стъпка е да изберете и да изпробвате най-подходящата тактика за постигане на тези цели.

2. Фокусирайки се върху гласа на марката

Имайте предвид, че всеки отделен "tweet" отразява вашата марка. Ето защо вашите съобщения в Twitter трябва винаги да са верни на гласа на Вашата марка, представляващи Вашата търговска идентичност. Уверете се, че те обжалват пред вашата целева аудитория.

Друго важно нещо е редактирането - редактирайте вашите tweets не само за типовете, но докато сте 100% сигурни, че всеки tweet отразява всеки детайл, който искате да споделите с клиентите.

3. Постоянно отглеждане на Общността

Не се отрича, че размерът има значение. Въпреки това, когато става въпрос за Twitter, ангажирането е крал. Накарайте последователите да споделят съдържанието ви, но се опитайте да избегнете евтини тактики - те просто не струват инвестицията.

Вместо това стартирайте топката и я движете, като ангажирате и двете: настоящи и потенциални последователи. Започнете с създаването на ценно съдържание, с което хората искат да се ангажират и да споделят. Друго нещо е да бъдете отзивчиви - да отговаряте на въпросите и коментарите на хората, да отговаряте на директните tweets. Не забравяйте да обновите всички споменавания, като добавите бележките си.

4. Избор на правилните ключови думи

Много е важно съдържанието ви да бъде лесно открито. Трябва да третирате своя Twitter точно като всяка търсачка. Опитайте се да използвате съответните ключови думи във всеки отделен tweet. Не забравяйте за хахата, биографията и надписите - те също могат да ви помогнат в Twitter страницата.

Не забравяйте, че в повечето случаи хората търсят Twitter за ключови думи. По този начин се уверете, че профилът ви се показва за това, което е свързано с бизнеса Ви.

seo twitter 5. Проследяване на трафика в Twitter

Както се казва, мерките не се увеличават. Още не сте включили анализите на Twitter? След това по-добре да отидете за това възможно най-бързо, за да получите незабавна снимка за това как се справяте и да проследявате ангажимента си седмично по седмица.
Google Анализ може също да ви каже колко посещения на страници получавате от Twitter. Това знание ще ви даде представа колко от трафика Ви може да бъде проследен обратно към Twitter.

Заключение

Както знаем, Twitter е претъпкано място. Създавайте съобщения, които ще ви накарат да се отделите от конкуренцията. Съхранявайте съдържанието си ценно и лесно за четене. Преди всичко, го направи релевантен и полезен, защото това е начинът, по който Twitter работи.

December 22, 2017