Back to Question Center
0

Вярно ли е, че има HTTPS и SEO влияние върху вашите класации?

1 answers:

Да приемем за даденост - в днешно време силно зависимият HTTPS и SEO оказват въздействие на всяка уебсайт в класацията на страниците с резултати от търсенето, без почти никакво изключване. Има достатъчно причини да превключите уеб сайта от HTTP към HTTPS, като разгледате текущата глобална тенденция за най-доброто и най-безопасното потребителско преживяване. От гледна точка на управлението на реклама, например онлайн магазин, HTTPS и SEO въздействието стават напълно ясни - вязание для крупных девушек. Трябва просто да се изправим пред нея - винаги е много по-добре да действаме проактивно. И съвременната реалност на Мрежата ни трябва да направим всичко възможно, за да задържим всеки успешен онлайн проект пред такива промени.

https seo impact

Освен това Самият Google наскоро обяви свой собствен основен приоритет, особено на по-добро ниво на сигурност. Вероятно сте забелязали, че всички услуги, поддържани от гиганта за търсене, осигуряват автоматично защитена връзка (като самата Google Търсене, Gmail, Google Диск и т.н.). Е, виждаме, че екипът на Google работи сега, за да направи интернет по-сигурно място за сърфиране и сигурни финансови транзакции, дори по-трудно от всякога!

Да не говорим, че най-големите играчи в онлайн пазара винаги вършат най-доброто от себе си, за да предоставят само продукти или услуги от клас А-1. Всъщност предишното невероятно ниво на сигурност чрез защитни процедури за шифроване на HTTPS вече се е превърнало в стандартно състояние на тяхната дейност. Искам да кажа, че най-опитните онлайн клиенти очакват да се занимават само с уеб страници, предлагащи добро ниво на защита с HTTPS. Обикновено очакват такъв безопасен потребителски опит по подразбиране, просто прескачайки остарелите платформи, които все още получават без SSL сертификати.

Все още се колебаете за HTTPS и SEO влияние върху вашия бизнес уебсайт промоция в Google списък на SERPs? Можете също така да намерите всички отговори на официалните уеб страници от Google, направени главно за тези, които все още не са сигурни, за да получат окончателното решение за прехвърляне от HTTP към HTTPS. Вместо да ви убеждаваме в някои бързи предимства в онлайн промоцията, които идват от съвместното въздействие на HTTPS SEO, ще ви дам кратък преглед на процеса на преместване от HTTP към HTTPS за вашия уеб сайт.

  • Направете покупка на вашия SSL сертификат
  • Направете покупка на SSL сертификат
  • Преминете през процедурата за инсталиране на сертификата, като използвате хостинг акаунт на Вашия уебсайт
  • Важно е да имате двойна проверка на всички ваши връзки, тъй като след завършване на мигрирането всеки URL адрес без пълна актуализация на HTTPS

https or http

В края на краищата, не забравяйте да информирате търсачките на вашия уебсайт трансфер. Просто разполагайте с 301 пренасочвания към HTTPS, за да накарате всеки потребител да има отметка в някоя от Вашите уеб страници да бъде автоматично направлявана към новите ви актуализирани. И накрая, ако имате проблеми с Google Search Console, препоръчвам да създадете два отделни свойства, за да разделите страниците HTTP и HTTPS, за да предотвратите такава каша веднъж и завинаги.

December 22, 2017