Back to Question Center
0

Какво е SEO с намерение маркетинг?

1 answers:

Маркетинг с намерение е всичко за комбиниране на SEO и съдържание. Когато се смесват интелигентно, SEO и съдържанието на маркетинга се превръщат в ненадмината оръжие, което помага на вашия бизнес да се откроява от тълпата конкуренти.

През 2017 г. срещата и конвертирането на търсенето от страна на клиентите е свързано с това марката Ви да бъде видима, убедителна и привлекателна за клиентите - hel kormoran. Въпреки че повечето хора обичат да мислят, че изборът им се основава на факти и логика, емоциите все още играят неразделна роля при вземането на ежедневни решения. Хората са склонни да си спомнят опита, а не текста. Ето защо генерирането на текстове, които резонират с вашата аудитория, е ключът към съдържателната ангажираност.

what is seo marketing

Съдържанието е основен компонент на SEO маркетингова стратегия

През последните няколко години онлайн пазаруването се превърна в един от най-предпочитаните начини за покупки. Това е основната причина съдържанието на уебсайта Ви да бъде максимално оптимизирано, за да се ангажират и привличат потенциални клиенти, където и да са. За щастие лесно можете да постигнете тази цел, като комбинирате усилията за SEO и съдържание маркетинг в една функция.

Не забравяйте, че оптимизирането на търсещите машини е от жизненоважно значение за откриването на съдържание. Първото нещо, което трябва да направите, е да идентифицирате ключови думи, които създават търговски намерения. Тези данни ще Ви помогнат да разберете по-добре намеренията на клиентите, което на свой ред ще ви помогне да генерирате оригинално съдържание, което е по-вероятно да конвертирате.

Как да комбинираме SEO с маркетинга на съдържанието?

Имайте предвид, че разработването на ефективна програма за оптимизиране на съдържанието отнема много време и усилия. Семалтовите експерти препоръчват да обмислите тези тактики при изграждането на перфектен план за оптимизиране на съдържанието:

Знаейки Вашата аудитория е задължително

Следващото е най-важното нещо, което трябва да запомните: включително продукт, услуга, опит и маркетингова стратегия, трябва да се въртят около клиента. Определянето на целева аудитория ви помага да създадете вълнуващо съдържание по съответните теми, които отговарят правилно на нуждите на вашите клиенти.

Това е златно правило: ако разбирате мотивацията на аудиторията си, има повече шансове да донесете въздействащо съдържание, което помага да се увеличат приходите, да се стимулира растежът и да се увеличи дългосрочната устойчивост.

Значението на оптимизирането на съдържанието

Забележете, че всяко създадено от вас съдържание трябва да има причина за съществуващите. Обикновено целта на съдържанието е да информира, образова и забавлява. Не забравяйте, когато създавате стратегия за съдържанието.

Следващата стъпка е оптимизиране на съдържанието за максимална видимост. Семалните специалисти препоръчват да използвате следните съвети при оптимизирането на съдържанието на сайта:

  • Изберете интересни и подходящи теми, които се харесват на интереси, поведения и демографски данни;
  • Включете правилните ключови думи;
  • Оптимизирайте съдържанието си за мобилни устройства.

Друго предложение е да се съсредоточим върху качеството, а не върху количеството. Не забравяйте, че повече съдържание не означава по-добро съдържание. Очевидно е, че хората искат да консумират ценно съдържание, което е персонализирано, подходящо и полезно за тях.

seo marketing

Измерване на резултатите за по-добро представяне

Както се казва,. За щастие тези дни можете лесно да определите своята възвръщаемост на инвестициите, като проследявате показателите и получавате статистически данни за ефективността на съдържанието само с няколко кликвания.

Можете да научите от всяка кампания за съдържание, независимо дали тя е постигнала или не е постигнала своите цели. Измерването и мониторингът ви помагат да определите какво прави вашето най-добро съдържание да се отличава. По този начин можете да възпроизвеждате успешните методологии, като по този начин подобрите SEO маркетинговата си стратегия за по-добро.

Заключение

Както можете да видите, комбинирането на SEO и съдържателния маркетинг е един от най-добрите начини за увеличаване на трафика на сайта и привличане на висококачествени клиенти. Следвайте тактиката, посочена по-горе, и вижте какво се случва с класирането на уебсайта Ви!

December 22, 2017