Back to Question Center
0

Има ли такова нещо като лоша SEO информация?

1 answers:

Всички вие вероятно сте изправени пред тона на съдържание за оптимизация на търсачките в Интернет. Ако имате поне малко опит в тази сфера, можете да разграничите качествени съвети и съвети от SEO (както осигуряват MOZ, Semalt или Search Engine Journal) и безполезна и дори понякога погрешна информация за процедурите за оптимизация, предоставени от непрофесионалисти. Въпреки това, ако сте новодошъл в сферата на цифровия маркетинг, някои качествени статии може да са малко объркващи за вас и дори да унищожат класациите ви в Google. В това кратко ръководство, ще ви дам някои идеи какво напълно грешно SEO съвети, което трябва да се избегне, за да направи вашия онлайн бизнес проспериращ.

seo information

Определяне на лоша SEO информация

Ако се чудите какво лошо SEO съдържание е, аз Ви съветвам да прочетете внимателно този параграф - configurar mikrotik wireless antenna. Лошото SEO съдържание е ВСИЧКО за остарели, безполезни и извън границите на информацията за търсещите машини. Лесно е да се разграничи лошото SEO съдържание, тъй като обикновено започва с думите "как подобрявам моя сайт SEO в един ден ". Често такива статии съдържат определен рекламен подтекст. Блек шапка SEO специалисти генерират такива невероятни истории за популяризиране на техните услуги. Съветвам ви да не четете такива статии, тъй като те не носят никаква ценна информация. Освен това, рискувате да опуснете класирането на уебсайта си, като следвате "черните" шапки за SEO. Така че нека да обсъдим какви оптимизационни съвети трябва да избегнем, за да не навредим на нашата репутация.

  • Ключова дума пълнеж

Един от най-широко използваните остарели SEO съвети е ключови думи плънка. Тъй като Google става по-умен всеки ден, този вид оптимизация се развива. В днешно време трябва да създадете вашето съдържание за посетители на уебсайтове, а не за ботове за търсене. Освен това, ботове на Google също могат да оценят качеството на съдържанието ви и да преброят броя на ключовите думи. Ако имате повече от пет ключови думи на страница, рискувате да получите наказание от Google. Освен това пълненото съдържание не може да се чете и не може да бъде полезно за потребителите, тъй като е създадено само за рекламни цели. Вместо да изгладите съдържанието си с ключови думи, трябва да изберете най-подходящите ключови фрази и да ги вмъкнете във вашите заглавия, описания, отваряне на абзаци, ALT и само няколко пъти в текста.

seo problems

  • Дублирано съдържание

Някои така наречени SEO специалисти пишат, че няма опасност в дублиращо се съдържание. Това обаче е погрешно решение. Чрез публикуване на дублирано съдържание можете да манипулирате търсачките, които ги примамват, за да виждат нещата по начина, по който желаете, а не как всъщност са. Така че неоригиналното съдържание може да доведе до спад в класирането на уебсайта Ви. Има сравнително малък процент, че можете да получите наказания от Google за дублирано съдържание. Въпреки това, няма да подобрите точно присъствието си в сайта онлайн, като генерирате съдържание, което е прието за копиране, тъй като Google вече има същото съдържание в неговия индекс. Ако трябва да имате дублирано съдържание на сайта си поради същите бизнес нужди, не трябва да "индексирате и да не следвате" това съдържание, за да избегнете негативни резултати.

December 22, 2017