Back to Question Center
0

Какви са най-новите SEO стандарти?

1 answers:

В днешно време Google показва резултатите от търсенето, които са далеч от традиционните (имам предвид само съвпадения на органични сайтове), които бяхме наблюдавали преди няколко години. Алгоритмите за търсене на Google, както и основните SEO стандарти, продължават да се развиват. Сега търсачките изброяват повече от това, което поискате, тъй като SERP в Google, както и в Yahoo и Bing покриват сега свързаните с тях изображения, видеоклипове, социални медии и, разбира се, локални карти. Така че, ако залагате на повече трафик и продажби като собственик на онлайн фирма, не забравяйте да проверите някои от най-важните стандарти за SEO днес. Вашият уеб сайт се нуждае от по-добра онлайн видимост и повече кликвания? След това нека да се ровим в няколко най-добри съвременни практики на оптимизацията за търсачки:

seo standards

Местният SEO е основната област за вас, ако вашият бизнес залага на местните списъци и концентриране, за да бъдете маркирани например в съответствие с Google Карти - gestion de la paie exemple. Според най-новите SEO стандарти в местната оптимизация, препоръчвам да отида за:

  • Цитати. Имайте двойна проверка, за да имате точна информация за бизнеса си, включена в възможно най-много реномирани обяви в Интернет. Просто започнете със самата обява в Google. Ключовият момент тук е вашата последователност, имам предвид, че всяко ваше изброяване трябва да бъде обединено, e. г. , ако сте решили да използвате нещо като "Str. "За по-кратко тълкуване на" Street "на страницата ви в Google Места, погрижете останалите списъци да се показват по подобен начин.
  • Google Места. Поддържайки SEO за уебсайта си, лесно можете да правите същите неща за страницата си в Google Места. Оптимизирайте го добре, като включите категориите, които съвпадат точно. Също така, ако е приложимо, уверете се, че сте установили правилната връзка между вашата страница и уеб страница за кацане, конкретно за града.
  • По-силно присъствие в интернет. Най-често има само отзиви на Google, които са показани в списъка си със SERP. Така че, можете да изградите по-мощна онлайн присъствие за вашия бизнес, като имате повече отзиви от други източници като Superpages, Trip Advisor, Yelp и т.н.

basic seo

Следващото нещо е да бъде напълно съчетано с модерните стандарти за SEO, работещи в областта на социалните медии. Нека да се изправим пред нея - онези времена, когато самото търсене и средствата за социални медии идват отделно, са минали отдавна. Днес онлайн класирането на всяка интернет страница е силно зависимо от различни социални сигнали, като харесвания във Facebook, акции на Twitter и др. Освен това резултатите от търсенето стават още по-персонализирани за всеки потребител. Ето защо работата по маркетинг на социални медии е необходимост.

В крайна сметка, прави оптимизация за вашите ключови думи и ключови фрази, опитайте се да мислите повече за живите хора, отколкото за роботите за търсене. Не забравяйте, че правилните ключови думи винаги са били гръбнак на цялостните SEO стандарти. По отношение на модерната реалност обаче съдържанието и ключовите думи на уебсайта Ви трябва да са по-отзивчиви към реалните потребители, отколкото досега. Ето защо трябва да спрете да мислите за ключовите думи, точно като техническите данни. Ако направите досадно проучване, имайте предвид намеренията на живи хора, които ще използват подходящи ключови думи за най-честите си заявки за търсене.

December 22, 2017