Back to Question Center
0

Какви са най-често срещаните въпроси и отговори на SEO, които получавате?

1 answers:

Ако току-що започва да се рови в света на SEO, всичко може да изглежда объркващо за вас. Въпреки че има стотици статии в мрежата, които дават препоръки за това как да се стимулира по-голям трафик към вашия сайт, някои от тях са абсолютно безполезни, докато други не дават ясно разбиране за това, какво точно е оптимизирането на търсенето.

Сималт експерти разберат колко трудно може да бъде за начинаещи да изследват света на SEO от нулата. Ето защо решихме да не се впускаме твърде дълбоко в техническите елементи на оптимизацията на търсачките, а вместо да изясним основната цел на SEO и основните качества на нейната стратегия.

seo questions and answers

По-долу сме събрали най-често задаваните въпроси за SEO. Всеки въпрос е придружен от ясен и кратък отговор - cheap laptop screen repair san jose. Прочетете ги, за да разберете смисъла на оптимизацията на търсещите машини.

6 Top SEO Въпроси и отговори


1. Колко струва SEO разходите?

Това силно зависи от вашия подход и крайната цел. За тези хора, които просто започват с основите, ще са необходими около 10-20 часа седмично, за да извършват по-голямата част от работата сами. Ако се води правилно, кампанията на всяко ниво на бюджета трябва да завърши, връщайки се повече от първоначално инвестираното. Отново всичко зависи от вашата ниша и от резултата, който очаквате.

2. Колко време отнема?

Това също се различава значително според подхода на собственика на сайта. В случай, че генерирате само ново съдържание веднъж седмично и не инвестирате много пари или достатъчно време, може да отнеме до една година, преди да започнете да виждате забележими резултати. Напротив, многобройните седмични статии, изграждането на естествена връзка и активното популяризиране на съдържанието са факторите, които ще ви помогнат да видите значими резултати в рамките на няколко месеца. За да обобщим, колкото повече провеждате кампания, толкова по-добри резултати ще видите. Обикновено това.

3. Трябва ли да знам кодирането за SEO?

Това е трудно. Отговорът е "да" и "не". Първото нещо, което трябва да запомните е, че нямате нужда от кодиране, за да започнете работа със SEO. Някои технически елементи обаче изискват малко познания за уебсайта на базата данни. Сега ние главно говорим за мета описания и роботи. txt файл. За щастие, днес е много по-лесно, отколкото преди няколко години, да постигнете самостоятелно програмните основи, като следвате стъпка по стъпка ръководства и инструкции в интернет.


4. Ако Google не публикува своя алгоритъм, как да знам как да класирам?

Това е всичко за опит и грешки или с други думи експерименти. Днешната SEO общност е много активна при споделянето на резултатите от тестовете и класификационните колебания. Хората разбират, че колективно могат да направят по-точни изводи за това, кои фактори влияят на класирането от там, което е страхотно.


5. Как да изберете добри ключови думи, за да ги насочите?

Важно е да запомните, че през 2017 алгоритмите за търсене разчитат повече на семантичното търсене, отколкото на картографирането на ключови фрази към същите фрази в мрежата. Все пак е възможно да изберете правилните ключови думи за съдържателните теми. Можете лесно да направите това, като потърсите общи потребителски въпроси в сферата на бизнеса, тенденции в тенденциите и всички съответни бизнес области, които забележите, че вашите конкуренти не покриват.

seo questions

6. Какво представлява "подскачането на ключови думи"?

Пълнеж на ключови думи е процесът на включване на прекалено много ключови думи или ключови фрази на страница или уебсайт. Ако вмъкнете ключова дума във всяко едно изречение на текста, вие сте пълни. Ако прочетете статията на глас и някои фрази се появяват в текста твърде често, вие се пълните. Решението е очевидно - не правете нищо. Това е лошо за SEO и потребителски опит.

Надяваме се, че този списък с "SEO въпроси и отговори" е полезен. Забавлявайте се да изследвате основите на SEO!

December 22, 2017