Back to Question Center
0

Възможно ли е да станете специалист по маркетинг на търсачки с блогове?

1 answers:

В днешно време това е преобладаващото мнение, че всеки успешен блогър може да развие по-голямо умение да се превърне в експерт по маркетинг на търсачките. И колко реалистична е тази идея? В края на краищата има ли смисъл? Но съм сигурен, че да, така е. Работата е, че като доста активен блогър, никога не съм мислил за себе си като експерт по маркетинг на търсачките - vds hosting usa. Независимо от това, блоговете и изграждането на списъци изглежда се случват ръка за ръка, като се има предвид, че квалифициран блогър има активно решение да насочи вниманието към задачата. Така че, нека да видим цялата история.

search engine marketing expert

Преди около седем години пуснах първия си блог. Моят проект за блогове беше посветен на мотоциклети и сега мога да се чувствам сигурен поне за едно нещо - направих това, имах късмет да взема най-доброто решение за кариера. Тези времена минаваха и не мога да си спомня нищо особено, освен моето усещане, отегчено до смърт, тъй като просто ме чакаше да чакам с бившия ми шеф по някакви странни причини, които държаха датата на официалното ми задържане на задържане. Но сега се радвам да се изправя пред това неудобно преживяване. В края на краищата днес работя върху няколко чудесни старта и почти нямам време за почивка. Спомняйки си за тези дни, разбирам, че главно блоговете са се превърнали в незаменима част от настоящия ми прогрес като специалист по дигитален маркетинг. Понякога не мога да повярвам, че това се случи, тъй като през последните две години участвах в прекалено много модули за дигитален маркетинг, като съдържание, социални медии и имейл маркетинг, оптимизация на търсачките, интегрирана дигитална реклама и други многофункционални неща, които дори не можах да сложа на обикновен английски.

Току-що се занимавах да карам висококачествени онлайн маркетингови кампании за индивидуални клиенти, които искаха да актуализират и развиват новите си марки, като се започне от периода на получаване. Нямах никакъв личен интерес да стана специалист в някое от тези, но един ден изведнъж осъзнах, че просто съм хвърлен за дълбоко гмуркане по въпросите, бях усвоил лъвския дял от тях, без да плащам почти никакви допълнителни усилия за тази цел.

seo expert

И тук най-накрая стигаме до точката. Как да станете експерт по маркетинг на търсачките, без да се занимавате с цял живот? И мразя традиционните методи, тъй като те обикновено консумират твърде много усилия с нулева парична възвръщаемост за учебния период. Вярвам, че можете да овладеете темата само когато прилагате новите знания и да продължите стъпка по стъпка към успеха си. И като се има предвид тяхната постоянно променяща се природа, нека видим всяко умение, което може да ви помогне да станете експерт по маркетинг на търсачките, като започнете с вашия блог. Може да изглежда изненадващо, но вече не можете да залагате на органичния трафик.

Така че, не е нужно да чакате, докато новите ви публикации в блога го получат. Сега можете да получите тяга почти мигновено, използвайки само Google Adwords (или Bing реклами, например) за умерена цена, като се има предвид, че плащате главно за вашето съзнание или постоянна научни изследвания на ключови думи. Това е всичко, от което се нуждаете, за да започнете да премествате правилния начин да станете експерт по маркетинг на търсачките. Разбира се, освен използването на тази тактика, все още ще имате много неща, като създаване на рекламни кампании и реклами, както и оценка и оптимизиране за всичко, което можете да използвате. По този начин вие постепенно ще овладеете темата, за да станете най-накрая труден експерт по маркетинг на търсачките.

December 22, 2017