Back to Question Center
0

Има ли SEO казус добър маркетинг инструмент?

1 answers:

Според статистиката повече от 90% от клиентите предпочитат, че медийното съобщение звучи като история. Доказано е, че убедителна история помага на хората да разберат по-добре конкретен проблем. Няма никакво отричане, че дори възрастните чувстват гърменето на облекчение, когато всички живеят щастливо след това.

SEO случай е страхотно маркетингов инструмент. Днес експерти от Семалт ще ви разкажат повече за следното решение. След като прочетете статията, вие ще знаете как можете да приложите казуси за маркетинг на вашия бизнес - best computer support companies.

seo case study

Определение на казуса

Казусът е мощен инструмент, който може да ви помогне да разширите проблема на клиента, като обясните как бизнесът ви може да отговори на нуждите на клиента ви. Казусът е перфектна опция за собствениците на уеб сайтове, чиято основна цел е хората да купуват продуктите и услугите си. Това, което прави специалните казуси толкова специален, е начинът, по който те разбъркват историята с информационно съдържание за вашия бизнес.

Какъв е основният причин да се използва казус в SEO?

Повечето онлайн маркетинг предлагат да се публикуват казуси на уеб сайтове. Можете обаче да отидете по-далеч и да се обърнете към местния вестник или списание, за да привлечете още повече клиенти. Друга чудесна възможност да изградите репутацията си е да представите проучването си на отделни ресурси, посветени на вашата индустрия.

Също така, помислете за специфични за индустрията групи LinkedIn. Те са идеални за споделяне на вашия опит с други хора. Както се казва, споделянето е грижовно. Накарайте хората да се чувстват специални, като им предоставят безплатна и полезна информация.

Можете свободно да публикувате казусите си на LinkedIn Pulse. Платформата на този сайт позволява на потребителите да публикуват самостоятелно статии, които могат да бъдат споделени. Още една страхотна идея за SEO е да ремоделирате съществуващия казус в слайд презентация или в инфографски за споделяне. След като приключите, можете да го споделите със социалните си медийни профили.

Заслужава да се отбележи, че можете да използвате своя случай като информационен материал, който да изпращате на потенциални и настоящи клиенти.

Структурата на SEO случай

В идеалния случай, вашето казус трябва да има начало, среда и край. Имайте предвид, че казусите обикновено са по-дълги и по-задълбочени от средните развлекателни истории. Ето защо правилното планиране е ключът. Следващия път, когато изготвяте казус, се уверете, че той включва следните компоненти:

  1. Кратко и завладяващо заглавие;
  2. Задълбочен поглед към проблема, пред който са изправени потенциалните клиенти;
  3. Обяснение на начина, по който фирмата ви разглежда проблемите на клиента.
  4. Доказателства, показващи как вашата услуга или продукт са помогнали на клиента;
  5. Покана за действие, свързана с вашия продукт или услуга.

Зависи от вас кой стил да изберете при създаването на казус. Важно е да запомните, че вашето казус трябва да създаде история около проблема, която да бъде решена до края.

seo case

Опаковка нагоре

За да обобщим, казуси е мощен инструмент, който може да подобри SEO по няколко начина. Примерите за казуси помагат да привлекат повече потенциални клиенти, като осигурят задълбочен поглед към това, което е като да работите с вашите услуги или продукти.

Поздравления! Сега знаете основите на създаването на непреодолим казус. Може би е крайно време да разкажеш своя собствена история.

December 22, 2017