Back to Question Center
0

Как да пиша SEO приятелски съдържание от себе си?

1 answers:

Когато подобрявате присъствието си онлайн в сайта, трябва да сте сигурни, че сте обхванали всички важни техники, за да гарантирате оптимизирано и оптимизирано за SEO съдържание. Писането на добро съдържание е лесно. Въпреки това, трябва да направите много усилена работа, за да се гарантира, че съдържанието ви се класира високо от търсачките - free kelley blue book for semi trucks. За да направите вашето съдържание добре класифицирано и видимо за ботове за търсене, трябва да следвате определени принципи за оптимизиране на съдържанието. Без съмнение, отнема време, за да създадете добре оптимизирано и оптимизирано за SEO съдържание за уебсайт. Въпреки това, с интелигентния подход към тази задача, вие ще можете да създавате сами по себе си оптимизирано SEO съдържание. В тази статия ще се опитам да изясня съмненията, които имате и да ви предоставим интелигентни писане на техники.

how to write seo friendly content

Съвети за писане на съдържание, подходящо за SEO

Преди да започнем да говорим за съдържанието на SEO съдържание, бих искал да кажа някои думи за целите SEO разбирате целта на оптимизираното изработване на съдържание. Основната цел на оптимизирането на търсачките е да се гарантира, че съдържанието ви се намира в горната част на Google SERP. Ботовете за търсене трябва да разберат какво представлява съдържанието ви и да го показват на заявката на съответния потребител.

За да подобрите класирането си в търсачките, трябва да следвате някои важни стъпки:

  • предоставяте най-високо качество на услугите на вашите клиенти;
  • подобряване на вашия орган домейн;
  • правят бизнеса ви уважаван.

Има два вида стратегии за оптимизация на уеб сайтове, които можете да приложите, за да оптимизирате сайта си според стандартите за търсене.

Можете да направите своя SEO вътрешно или да я възлагате на външни изпълнители. Вътрешният SEO е достъпен и включва хора, които познават добре уеб сайта. Въпреки това, за да подобрите класирането на уеб сайтовете си сами, трябва да сте наясно с всички основни техники за оптимизация и нововъведения в цифровите пазари. Процесът на вътрешна оптимизация може да отнеме много време и, за съжаление, да бъде безплоден. Докато аутсорсинг SEO се провежда от доказани експерти в тази област. Те знаят всички важни аспекти на оптимизацията и могат да ви осигурят най-качественото съдържание, тъй като знаят какви търсачки очакват от вашия сайт. Чрез сътрудничеството с специалисти по SEO от трети страни ще можете да получавате добри резултати в рамките на 3-6 месеца.

Днес ще се опитам да ви науча как да създадете качествено и SEO-приятелско съдържание от себе си и впоследствие да спестите пари за SEO услуги за копиране. Добре оптимизираното съдържание не трябва да бъде трудно или отнема много време, при условие че разбирате как оптимизацията на страницата може да работи заедно с вашето съдържание. Ето как да напишете подходящо за Вас съдържание, което да търсят както ботове за търсене, така и потенциални клиенти.

seo friendly content

  • Предложения за ключови думи

Ключови изследвания е най-важната част от всяка печеливша SEO кампания и дъното линия за SEO приятелски съдържание. Съответните и целеви ключови думи определят класирането на уебсайта Ви. За да направите правилно проучване на ключови думи, трябва да помислите какви заявки за търсене могат да използват вашите потенциални клиенти, за да намерите вашата уеб страница. Трябва да развиете умението да осъзнавате това, което потребителите очакват от вашия сайт. За да сте в горната част на резултатите от търсенето, трябва да изберете продължителни и по-малко конкурентни думи за търсене. За да опростите процеса на изследване на ключови думи, можете да внедрите такива автоматизирани инструменти като Semalt Auto SEO, инструмент за ключови думи или Google Keyword Planner. Тези инструменти ще ви помогнат не само да направите списък с най-подходящите ключови фрази, но и да ви дадат представа кои ключови думи Вашите конкуренти rank.

Разбира се, няма причина да се създава ново съдържание, ако не е достатъчно автентично, за да изпъкне. Дори ако вземете идея от друг източник, трябва да представите уникална гледна точка, която ще добави стойност към конкретната тема. Чрез копиране на вмъкване на съдържание, рискувате да получавате наказания от Google и може да загубите позициите си за класиране. Освен това потребителите, които са видели това неоригинално съдържание от други източници, няма да приемат домейна ви като подходящ и надежден. Уверете се, че съдържанието ви е уникално, актуално и актуално, за да ангажирате потребителите и да ги превърнете в клиентите си. Можете да проверите оригиналността на съдържанието си чрез много налични автоматизирани инструменти, като Copyscape или Plagiarism Checker.

  • Оптимизиране на заглавията и структуриране

Вашето заглавие на сайта е първото нещо, което потребителите могат да наблюдават при търсене. Тя служи като визуализация на съдържанието на сайта Ви. Вашето заглавие трябва да бъде точно, улавящо и SEO-приятелски. Уверете се, че включвате целеви и ключови думи с голям обем в заглавията си. Използвайте енергийни думи и избягвайте резервирането, за да създадете ясно и ангажиращо заглавие. Трябва да включите най-важната информация за бизнеса си в 60 знака. Ето защо ви съветвам да размишлявате възможно най-много варианти.

Освен това, имайте предвид SEO маркерите и се уверете, че въвеждате маркера H1 към всички заглавия в съдържанието. Това също е умно решение за разделяне на някои абзаци от субтитрите, за да направи вашето съдържание лесна за четене и превъртане. Трябва да използвате H2 маркери за всичките си субтитри. Уверете се, че включвате съответни ключови думи в заглавията и субтитрите, за да позволите на ботове за търсене да анализират бързо съдържанието ви бързо.

  • SEO URL адреси

За да дадете тласък на вашето SEO съдържание, трябва да имате подходящи URL адреси. Заменете всички грешни и нечетими URL адреси с прецизни и оптимизирани такива. URL адресите, които нямат смисъл, не носят никаква стойност нито за потребителите, нито за ботове на Google. Един SEO-приятелски URL е такъв, който има ключова дума в него. С оптимизирането на вашите URL адреси, вие увеличавате шансовете си да бъдат анализирани от роботите за търсене.

seo content

  • SEO мета-описания

Мета описание е текст, URL адреса на сайта Ви в търсенето. Това е първото нещо, което потребителите могат да четат, преди да влязат в който и да е уебсайт. Вашето описание на метада трябва да е ангажирано и свързано с съдържанието на сайта ви, за да накара потребителите да следят сайта Ви за повече информация. Оптимизираното мета-описание може да ви помогне да увеличите кликванията и дори да подобрите класирането на уебсайтове.

  • Вътрешни и външни връзки

Вътрешните връзки показват, че вашият сайт е уважаван в определена област. Чрез внедряването на вътрешни връзки създавате логическа последователност от една публикация в друга. Взаимовръзката ще подобри уместността на сайта Ви, като даде допълнителна стойност на някои отделни статии. Освен това тя ще помогне за търсене на ботове, за да разберете вашите ключови теми.

Външните връзки в техния термин означават вашите права за домейни и подобряват осведомеността на вашата марка. Външните връзки показват за търсачките, че съдържанието Ви е качествено, тъй като той се споделя от потребители и други нишкови източници, свързани с мрежата. Разумно е да поставите връзките си на уважавани и дълготрайни домейни, защото тези връзки имат доверие.

December 22, 2017