Back to Question Center
0

Как да управляваме уеб и SEO развитие по най-добрия начин?

1 answers:

Когато популяризирането на уебсайта Ви залага повече на органичния трафик като на локомотива, трябва да обмислите следната кратка дискусия. Смятам, че всяка онлайн кампания за популяризиране на класирането трябва винаги да се основава на правилното разработване на уеб и SEO, едновременно с тях. Нека да се изправим пред нея - оптимизацията за търсачки е повече за ключовите думи, подкрепени с подходяща маркетингова стратегия за съдържание. Но все пак има твърде много технически аспекти, които често идват зад сцената - outdoor bean bag lounge. Но най-вече тези технически въпроси определят каква е класирането на уеб страниците в списъка на SERPs. Искам да кажа, че когато правите SEO, винаги трябва да помислите за правилния процес на кодиране за всяка ваша уеб страница, още от самото начало.

seo development

Бъдете добре дошли за индексиране

Първото нещо, което трябва да се направи за уеб страницата, всеки раздел на уебсайта Ви е поне достъпен за индексиране, имам предвид, че няма нищо, което да блокира обхождащите роботи да "четат" всяка част от вашите данни за съдържанието. Като действате по този начин, препоръчваме да използвате командата "Извличане" в секцията "Обхождане" на Google Search Console, за да проверите първоначалния облик на уебсайта си от гледна точка на търсещите машини. Има само едно основно предложение тук - опитайте се да запазите всичко в HTML формат, просто избягвайте използването на Flash или Silverlight за вашите уеб страници от основно значение. Ако всичко изглежда правилно и уебсайтът Ви е поне с възможност за индексиране, по-долу ще видите няколко кратки съвета за по-добра практическа работа на потребителите, както и потенциално по-високо класиране, което ще бъде присъдено от търсачките.

Имате чисти URL адреси

URL адресите на Вашите уеб страници са ключови елементи както по отношение на Web и SEO, така и за по-добър потребителски опит. Направете URL адресите си възможно най-лесни, за да бъдат "разбрани" от роботите за търсене, както и да се четат от реални потребители. Освободете се от всякакви ненужни данни за URL адресите, които могат да доведат до объркване или към самия Google, или към хора, които посещават уеб страниците Ви. От една страна, ако нямате оптимизация за URL адресите си, хората няма да могат да кликват, а не да споделят. В същото време, търсачките може да изглеждат изправени пред определени трудности, когато "разбират" своето значение за определена ключова дума.

website development

Като се има предвид правилната уеб страница и разработката на SEO, оптимизирайте URL адресите си със следните параметри:

URL адреса на страницата трябва да бъде възможно най-кратък и информативен. Препоръчваме да вградите URL адресите си само с подходящи и подходящи ключови думи или фрази, за да бъде идеално съвпадаща с темата на уебсайта Ви.
  • Никога не разполагайте с URL адресите си с ключови думи, за да запазите пътя за индексиране възможно най-ясно. Ако направите това, не забравяйте да изключите спиращите думи на всяка цена (например най-честите: ",", "", "", "", "," и т.н.)
  • Винаги използвайте тирета, за да разделите последователността на текста в URL адресите си. Забравете за долни черти, тъй като търсачките трудно ги разпознават. Това естествено води до някои остри потенциални затруднения при обхождането и индексирането.
  • Поддържайте правилния ред на фразата, като постави ключовите си ключови думи по-близо до началото на всеки URL адрес. Не забравяйте, че според тяхната логика, ботовете на търсачките поставят по-голям акцент върху тези, които биха били стартови ключови думи.
  • Между другото, ще има още една причина да запазите вашите URL адреси колкото е възможно по-кратко, аз. д. , поддържане и увеличаване на общото тегло на ключовите Ви думи в URL адресите. В същото време обаче преформулирайте URL адресите си естествено, сякаш те са само парчета от съдържанието ви. По този начин ще получите спам или нискокачествени проблеми със съдържанието, сведени до минимум.

    December 22, 2017