Back to Question Center
0

Какво трябва да знам, за да кара моя сайт да се класира с SEO услуги?

1 answers:

Търсещата машина на Google е известно, че използва над 200 различни фактора със своя наистина усъвършенстван класиращ алгоритъм. Тъй като никога не е била разкрита, най-доброто ни прозрение и знания се основават предимно на практическия опит на експертите в отрасъла. Независимо от това, повечето от водещите уебмастъри, както и водещите дигитални агенции, се фокусират върху значително по-малко различни фактори, за да предоставят класиране на SEO услуги, дори и на най-големия мащаб и трудност.

ranking seo services

Е, виждаме, че не всички фактори за класиране имат еднаква сила и следователно влиянието им върху алгоритъма за търсене на Google е съвсем различно. Затова, за щастие не е нужно да разглеждаме този огромен набор от над двеста позиции - seed grain systems inc. Вместо това, нека да видим най-важните сигнали, на които първо трябва да се погрижим. И няма значение дали предпочитате да работите самостоятелно върху оптимизацията за търсещи машини или вероятно сте решили да управлявате класирането на уебсайта си с предлаганите от агенцията SEO услуги - по-добре е да знаете всичко за тези три фактора преди всичко друго:

Съдържание на страницата

Качеството на съдържанието е най-важният фактор за класиране, когато алгоритъмът на Google взема решение за класиране за търсене на всяка уеб страница в мрежата. И напоследък отново беше потвърдено отново, този път от някои бивши служители, работещи в индустриалния гигант. Така че можем да забравим за онези времена (преди около две години), когато основният фокус бе незабавно преместен в машинни писания, фокусирани върху ключови думи. Сега най-важното значение на висококачественото съдържание в естествения език се връща! Така че, трябва да съсредоточите работата си върху изграждането само на ценно и удобно за потребителя съдържание, богато на инфографии, видеоклипове и множество изображения, вместо просто да поддържате висока гъстота на ключови думи.

Имате достатъчно връзки, за да свържете уебсайта си с колкото се може повече други подходящи уеб страници, винаги е бил вторият най-силен фактор за класиране за Google. Единственото нещо, което трябва да обмислите сега, е, че през годините алгоритмите на Google никога не са спирали да се развиват и развиват. И това, което трябва да се справим - сега търсачката "знае" как да направи разлика между естествените (органични) връзки и изкуствените такива, които все още се използват широко за постигане на по-висок резултат. По този начин ви препоръчвам да забравите за платените връзки в насипно състояние или за всяка друга черна шапка, както и техниките за изграждане на сивкава шапка. По-добре е да имате по-нисък брой само качествени връзки, вместо да се занимавате с някои манипулации, освен на свой собствен риск да бъдете санкционирани.

ranking seo

Mobile Response

За първи път в края на 2016 г. Google се е преместил изцяло в алтернативния начин за индексиране. Искам да кажа, че пускането на уебсайта Ви настолен, подкрепено с удобна за мобилни устройства версия, никога не е било толкова разумно. В действителност, за да постигнете най-високо класиране в списъка на Google за SERP, ще трябва да работите по оптимизация на мобилните устройства при всякакви обстоятелства. Само един студен факт - според най-скорошното проучване, най-видимите домейни, открити сред най-добрите 100 резултати от търсенето, бяха присъдени от Google, особено заради използването на решения, отговарящи на мобилните възможности, за изграждането на техните уеб страници. Така че сега мобилната реакция е от значение сега, така че помислете дали да вършите нещата възможно най-скоро, в съответствие с поддържането на настоящия си ръст в класирането с SEO услуги. Това е всичко, от което имате нужда, поне засега.

December 22, 2017