Back to Question Center
0

Какви са принципите на рентабилно SEO локализиране?

1 answers:

Търсене на прост начин да получите правилните ключови думи в локализирано съдържание? Погледнете не повече от тази статия! Днес ние ще ви кажем как да извършвате рентабилни SEO локализация чрез прилагане на няколко полезни SEO инструменти за данни.

След като успеете да направите основите, можете да се придържате към един и същ работен поток към всички останали езици или страни, които искате. Така че, нека да започнем - cursi fotos de navidad.

cost effective seo

Ръководство за 7-стъпки за ефективно локализиране на SEO:

) Семалтовите експерти препоръчват да следвате тези стъпки, когато подготвяте изходния текст за SEO локализация:

 • Уверете се, че плътността на ключовите думи е под 2. 5%;
 • Включване в копието на голямо разнообразие от ключови думи и теми;
 • Включете във вашето копие всички ключови думи, свързани с вашия бизнес.

  Тази стъпка изисква да прегледате изходния си текст и да извлечете ключови термини, включително:

  )
 • Ключови думи на марката;
 • Ключови думи за продукти / услуги с всички съществуващи еквиваленти;
 • Информационни ключови думи, включително характеристики на продукта, въпроси, решения и често задавани въпроси;
 • Глаголи, прилагателни и реклами, които характеризират вашия бизнес;
 • Транзакционни ключови думи.

След като приключите с това, избройте всички извлечени термини и създайте термзайз. След това категоризирайте ключовите думи, които сте намерили, така че да можете да ги свържете с точните еквиваленти по-късно.

Извършване на комплексни изследвания на ключови думи

Това обикновено се прави чрез добавяне на подходящи теми на целевия език към термините на изходния език. Можете да добавите още теми, свързани с вашата услуга, както и транскрипция на ключови думи и чести правописни грешки. След като добавите, финализирайте списъка си с препоръки. Семалните специалисти предлагат използването на инструмента ClickStream за анализиране на обемите на търсене.

Съвпадение на вашите ключови думи

Друго нещо, което трябва да направите, е да поискате от родния говорител да ви помогне да намерите съвпадение между най-. Уведомете местния, за да изберете най-търсения термин, ако има няколко опции. В случай че има частично съвпадение, попитайте родения да разделя целевата ключова дума на няколко думи и след това да съвпадне.

Търсене на преводач с инструменти CAT

CAT инструменти позволяват на преводачите да използват термбаза в реално време по време на превод. Те предлагат подходящ термин от термбазата всеки път, когато се появят в изходния текст. Нещо повече, тези инструменти имат вградена секция за въпроси и отговори, която дава възможност да се провери дали използването на термина е правилно или неправилно.

Днес, проз. com се счита за една от най-големите директории за преводачи. Тя позволява на потребителите да определят своите изисквания за инструмента CAT в запитването. Определянето на файловия формат на термбазата също е много препоръчително, тъй като повечето преводачи могат да преценят колко лесно или трудно ще бъде да импортирате избрания файл в инструмента CAT, който използват.

effective local seo

Напишете задание за редактор

Веднага след като сте получили превод с ключови термини и фрази, за да създадете задание за коректор. Целта на задачата е да се увери, че стила на целевия текст е естествен и всички ключови думи в превода са написани и съвпадани правилно.

Final Tune-Up

Последната стъпка е всичко за редактиране на целевия текст и добавянето на някои несвързани ключови думи от файла, където е необходимо. Също така локализирайте информацията за NAP и маркирането на схемата. Това е.

Имате ли други идеи за това как да направите SEO локализация икономически ефективна? Чувствайте се добре дошли да ги споделите с екипа на Semalt. Винаги обичаме да чуваме от нашите читатели!

December 22, 2017