Back to Question Center
0

Какво SEO съвети препоръчват вашите експерти за менюто на уебсайта?

1 answers:

Менюто на сайта е най-разпространената помощ за навигация на вашия сайт и има пряко влияние върху използваемостта на уебсайта и лекотата на потребителя. Тъй като потребителите имат опит с уеб източник, който се приема от Google като значителен фактор за класиране, трябва да допринесете за този аспект на оптимизацията на уебсайтове. Така че, ако се чудите защо сайтът ви не работи ефективно, е време да погледнете трудно различните видове навигация, които имате - second hand wedding hats. Ако сайтът Ви изглежда привлекателен, това не означава, че е лесно да се движите. Ако вашите посетители и потенциални клиенти не могат да намерят своя път около уебсайт или някои конкретни продукти, които търсят, трябва да предоставите редизайн или да опростите навигацията на сайта си. Тя ще ви помогне да подобрите степента на отпадане и да повишите реализацията. Без ефективно навигационно меню, Вашият SEO сайт може да бъде безполезен. Рискувате да объркате потенциалните си клиенти и да ги накарате да преминат към източника ви на конкуренти. В това кратко ръководство ще намерите полезни съвети как да създадете оптимално навигационно меню на уебсайта и да подобрите SEO сайта си.


  • Не претоварвайте менюто си

) Предполага се, че даден уебсайт трябва да има само едно меню. Всички съвременни уеб сайтове трябва да имат полезни малки връзки в горния бар на уебсайта. Тези връзки трябва да разкриват структурата на сайта и дават възможност на потребителите незабавно да намерят това, от което се нуждаят. В повечето случаи уеб-източници за електронна търговия имат две ленти с менюта. Първият се отнася главно за навигация през страници и секции на сайта, докато друга лента съдържа връзки към външни страници, като социални медийни профили или абонаменти за бюлетини. Съветвам ви да избягвате поставянето на всичко в едно меню. В противен случай главното меню ще има слабо отражение на вашата структура. Докато създавате навигационното меню на уебсайта си, трябва да се съсредоточите върху най-подходящата и значима информация, както и върху бизнес целите си. Например, ако искате клиентите Ви да се свързват с вас по имейл или телефонен номер, поставете връзка "Контакт" в заглавната част на сайта.

website seo

  • Изберете най-подходящите бутони

За да подобрите SEO сайта си, трябва да изберете бутоните, потенциални клиенти. За да изберете най-подходящите бутони, трябва да проведете изследвания, да се захванете в анализите на уебсайта си и да откриете кои страници имат най-голямо търсене. Уверете се, че такива бутони като "Поддръжка на клиенти", "Поръчка с едно щракване", "Абониране", "Портфолио" и т.н.са поставени на основния си лента с менюта. Неправилното поставяне на тези бутони може да доведе до разваляне на бизнеса Ви и повишаване на степента на отпадане. За да сте сигурни, че привличате потребители с десните бутони, трябва да прегледате популярността на всичките си елементи, използвайки heatmaps.

December 22, 2017